Drake Coleman --- William bradford[Ghost]

• Thread starter Thread starter Darky
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 77
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Darky

Újonc
2025. 06. 17.
7
4
LS karakter
Agustino Ramos
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Drake Coleman
Panaszra tett személy InGame neve:
William bradford
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
/ https://armin.kim/seepaste/index.php
Megjegyzés:
Írtam reportot az esemény után, és Csuhy elmondása szerint a srác ki is lépett.
Előzmények: IC elindultam SF-be, a ringre, és szembesávban érkezett a TEK-es kolléga, aki nem vette jól azt, hogy szembesítettem egy pár dologgal. Ezt követően tovább halogatta a dolgokat, és fegyvert rántottam. Felszólítottam, hogy tegye fel a kezeit, ahogy a videón is látszik, erre előveszi a fegyverét, és lelő.

dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Drake Coleman
Panaszra tett személy InGame neve:
William bradford
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
/ https://armin.kim/seepaste/index.php
Megjegyzés:
Írtam reportot az esemény után, és Csuhy elmondása szerint a srác ki is lépett.
Előzmények: IC elindultam SF-be, a ringre, és szembesávban érkezett a TEK-es kolléga, aki nem vette jól azt, hogy szembesítettem egy pár dologgal. Ezt követően tovább halogatta a dolgokat, és fegyvert rántottam. Felszólítottam, hogy tegye fel a kezeit, ahogy a videón is látszik, erre előveszi a fegyverét, és lelő.
Szia igazából nem én vagyok akire írtad a panaszt de lenne kis megjegyzésem hozzá. Igazából a Williamre tettél PG Indok miatt panaszkönyvet, de egy dolgot nem értek miért vetted elő a fegyvert és mit akartál volna csinálni? Semmi olyat nem tett ami miatt fegyvert kellene fognod. Adatokat szeretett volna kérni, oda adtad volna akkor semmi nem lett volna. És szerintem ő előbb fogta rád nem nagyon látszik de le kell lassítani.

Szia! Nem léptem le kifagytam és utána vissza is léptem, de már gondolom le volt zárva a report. A PG-re annyit hogy mikor lehajtottad egy pillanatra a fegyvert akkor kihasználva azt a pillanatot vettem elő a fegyvert és tartottam rád majd mivel azt hittem lőni fogsz így lőttem amit utólag átgondolva nem kellett volna és nem szerettem volna akkora sebzést bevinni, hogy meghalj nem ez volt a célom csak elhibáztam és többet lőttem.

És mellesleg látszik hogy lábra célzott vagy is arra a táj környékre akart célozni.

Szia! Nem léptem le kifagytam és utána vissza is léptem, de már gondolom le volt zárva a report. A PG-re annyit hogy mikor lehajtottad egy pillanatra a fegyvert akkor kihasználva azt a pillanatot vettem elő a fegyvert és tartottam rád majd mivel azt hittem lőni fogsz így lőttem amit utólag átgondolva nem kellett volna és nem szerettem volna akkora sebzést bevinni, hogy meghalj nem ez volt a célom csak elhibáztam és többet lőttem.
Írás közben megvárod amíg beírom hogy /aim ? Közben már elővettem a fegyvert rád tartottam egy pillanatra amivel a szándékomat jeleztem erre amikor leírtam hogy dobd fel a kacsóid előveszed a fegyvert és lelősz.

Írás közben megvárod amíg beírom hogy /aim ? Közben már elővettem a fegyvert rád tartottam egy pillanatra amivel a szándékomat jeleztem erre amikor leírtam hogy dobd fel a kacsóid előveszed a fegyvert és lelősz.
Jaaa hogy írtál? Mikor elővetted a fegyvert én mit csináltam?

Szevasztok! Én fogom bírálni a panaszt. Szíves türelmeteket kérném, amíg átolvasom.

Ig abbahagyod és teljesíted az utasításokat, de majd az illetékes bírálja nem társalgó a topic.
TEK-es ként kiképzetten ugy hogy ott a fegyver nagyon közel alhoz hogy használjam nyilván nem fogom annyiba hagyni, de ha egy civil lettem volna akkor eggyértelműen meg sem próbálok fegyvert elővenni.

• Haha
Reactions: tokaska
Szevasztok újra! A videóban látható egyértelműen, hogy William ellen lőfegyverrel léptek fel, ő pedig mit sem törődve az életével másodpercekkel később szintén fegyvert rántott... Ez PG, hisz a realitást figyelembevéve 1 másodperc se kellett volna ahhoz, hogy meghúzza a ravaszt, az meg nyilván nem elég arra, hogy te bármit csinálj ellene.

A panasz jogos! William Bradford 90 percet fog kapni PG indokkal.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.