Douglass Jhon Joe-Peto.

• Thread starter Thread starter GICCI.
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 92
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

GICCI.

Barangoló
2025. 05. 11.
93
24
LS karakter
Salvatore Cibu Vitale.
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Douglass Jhon Joe.

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Peto.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen birálat.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/KTzkYkxW

Megjegyzés:

Szia! Röviden tömören, ezzel az egésszel annyit szeretnék elérni, hogy valahogy azt az örök bann kerüljön le rólam és ha megtudnánk állapodni valamiben akkor az esetleg egy időleges kitiltás legyen, mert azt bevallom, hogy jómagam sem jártam el a legbölcsebben, de szidalmazásba szerintem nem ment át ez az egész hogy Örököt kapjak rá.
Itt pedig leirom az egész történetet miből is alapult ki ez az egész, előre megjegyezném sem Peto-nek nem szeretnék rosszabb helyzetet alakitani, sem pedig magamnak a jelenleginél.
Volt ez ugye vasárnap este, hogy feljöttem játszani, mivel igysem játszom már annyit, nem is ülök annyit gép elé de egy barátommal le akartunk kicsit üllni Dawnon játszani, kipróbálni milyen ez az új fényezéses update.
El is kezdtem behozni a festéket, valamint elkezdtem azokat belepakolni az autómatába, majd ezt követően kimentem a kocsimhoz a folyosóra hogy elinduljak kocsival felvenni a másik trailert.
Akkor viszont láttam, hogy áll a szembeszomszédnál egy piros RAM, ezért gondoltam vannak bent, gondoltam bemegyek megérdeklődni hátha esetleg ő többet tud erről az updateről.
Hozzátenném csináltam már ilyet, hogy "random" emberhez mentem be érdeklődni dolgokról amik a fényezéshez kapcsolódnak soha nem volt semmilyen probléma belőle. Mikor bementem a szembe szomszédhoz, feltenni a kérdésemet ami még mindig azvolt hogy milyen tapasztalata van eddig ezzel az egész updattel, OOC-ban mivel nyilván nem kérdezek ilyet IC, vagy ha igen akkor kicsit szebben irom körül.
Erre ő se szó se beszéd nélkül elkezd full flegmába nyomni IC, amivel még nem is lett volna gond, de az OOC értelmes kérdésemet sem vette figyelembe.
Erre elkezdett IC kicsit hevesebb lenni a hangulat, rámfogta a fegyvert hogy " takarodjak" ki az ő mühelyéből, én pedig nyomtam rá egy "XD" értelem szerüen egy " szakad a nevetéstől" -t majd elindultam kifelé, ekkor pedig jött az üzenet hogy "Peto lefagyasztott téged"
Ott kezdett átmenni az egész OOC-ba, ami egyébként a Log-ban is látható.
Próbáltam volna hivni egy admint, mivel nekem elég érdekes volt bár nemtudom mennyire lehet ilyet, persze bennevan hogy szabályosan járt el, hogy a saját ügyét birálta de, szerettem volna egy harmadik személyt jelenleg admint megkérdezni az esetről, mikor pedig nyitottam egy reportot egyből ő fogadta azt, mikor külön megkértem utána hogy adja le mivel szeretném más ember véleményét is kikérni.
Egyidőben kb ezzel volt SMS-be egy üzletem ami végül végbe is ment, csak akkor még nagyon képlékeny volt hisz ez egyidőben volt az AÜ-vel, és igen itt én irtam egy olyan üzenetet az illetőnek akivel csevegtem SMS-be hogy talán valahogy igy irtam " Ez a fasz admin be fog valószinüleg tenni Aj-be" A lényeg nagyjából ez volt, viszont azt tudni kell hogy ez még az előtt volt kb 10-15 percel mielőtt elengedett volna Peto.
Igy mikor a sikeres üzlet után tettem volna le a pénzt ATM-be jött oda megint hozzám. és bannolt ki permával admin szidás indokkal amit kicsit tulzásnak érzek.
Itt a lényeg ennyi lenne, nagyon reménykedem benne, hogy tudunk valamilyen közös nevezőre jutni, hogy visszatudjak jutni még a Dawn szerverére mivel rengeteg időm, valamint emlékem van ezzel a szerverrel. Másrészt pedig egy IRL közeli barátom miatt is vissza szeretnék jutni.
Mindesetre ennyi lenne, és hálás lennék ha valahogy meg lehetne beszélni ezt az egészet hogy mindenki jól jöjjön ki belőle, de szerintem ha valakit szidok az nem itt keződidik, valamint szerintem a szidás fogalma is más.
Szép napot/Estét!

Cső! Én bírálom a PK-t, várom a válaszát.

Megprobaltam most felvenni a kapcsolatot Peto-vel reménykedem hogy találunk valami közös megoldást hogy mindenki jól járjon vele.

Csao,

Logot mindent csatoltam ahova kell, Ghost megtudja nézni.
1x elengedtem a PGdet közben egy fasz admin voltam nem tartottam korrektnek, az UCP-d meg nem jól fest.

Karácsonykor próbáld meg a kérelmet hátha jó fej lesz a jézuska.

Ui.: Minden admint egynek kezelünk nincs olyan, hogy hivsz másik admin vagy nagyobbat.

Nem tudok rá mit mondani, mindenhogyan jól jártam el én űgy gondolom. Várom Ghost válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Megbeszeltuk Dcn, megallapodtunk valamiben Petovel szóval részemről az teljesen megfelel. Ezt ha olyan zarhatjuk és köszönöm a segítséget

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.