Douglass Gill jelentkezése

• Thread starter Thread starter !Flare
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 46
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

!Flare

Újonc
2025. 05. 18.
30
14
LS karakter
Douglass Gill
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
18 éves vagyok.
Account ID-d?
8224
Hány játszott perccel rendelkezel?
10 234 perc.

UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Üdv, Ádám vagyok, 18 éves. A II. Rákóczi György Rendvédelmi Technikumban tanulok, amit nagyon szeretek. A jövőbeni célom az, hogy a TEK kötelékébe tartozzak, ezért sok időt fordítok tanulásra és edzésre. Szabadidőm nagy részét a DawnMTA szerverén töltöm, mivel egy nagyon jó közösséggel rendelkezik. MTA-s pályafutásom során a legmagasabb pozícióm szerveradmin (SA) volt a SIGHt MTA szerverén. Nagyon szeretem a szerepjátékot és magát a szervert is, ezért szeretnék adminsegédnek jelentkezni. Továbbá fontos még tudni rólam, hogy imádok boxolni; régen profi szinten űztem, azonban egy sérülés miatt abba kellett hagynom.
Mi egy adminsegéd feladata?
Egy adminsegéd feladata, hogy segítsen csökkenteni az adminok terhelését. Ez főként abban nyilvánul meg, hogy a kérdés jellegű reportokra válaszol, és segít a játékosoknak eligazodni a szerveren. Gyakran kezdő, de akár tapasztaltabb játékosok kérdéseire is válaszol, valamint segíti őket a szabályok és a játékmenet megértésében. válasozlnak.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Véleményem szerint egy jó adminsegéd érett, türelmes és értelmes. Fontos, hogy tisztelettudóan kommunikáljon a játékosokkal, és képes legyen nyugodtan kezelni a különböző helyzeteket. Emellett elengedhetetlen a jó fogalmazási és íráskészség is, hiszen a játékosokkal legtöbbször írásban kommunikál.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Azért szeretnék DGH tag lenni, hogy valamivel segítsem a közösséget, mióta megkaptam Benitől az UB-m amit a mai napig köszönök neki, nagyon elkezdtem tevékenykedni a szerveren, Köszönetül szeretnék jelentkezi, mivel kaptam egy második esélyt.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Úgy gondolom, hogy érett és kitartó személyiség vagyok. Jól ismerem a szervert, a mapot és a szabályzatot is. Ha valamibe belekezdek, azt általában végig is viszem, és szerintem ez nagyon fontos egy ilyen feladatkör betöltéséhez.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Hetente körülbelül 1000–1200 percet tudok az adminsegédi feladatra fordítani, mivel általában ennyit játszom.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Az első és talán legfontosabb helyszín az autóbérlő. A reptér mellett található, ahol a játékosok elkezdik a játékot, és sok időt spórolhatnak azzal, ha bérelnek egy járművet, így nem kell gyalog közlekedniük.A második helyszín a városháza lenne, mivel itt tudják kiváltani az irataikat, amelyek elengedhetetlenek a szerveren való játékhoz.
Harmadik helyszínként az autósiskolát vagy az autókereskedést mutatnám meg. Az autósiskola azért fontos, mert jogosítvány nélkül a játékos könnyen büntetéseket kaphat. Az autókereskedés pedig azért lényeges, mert egy saját jármű hosszú távon sokkal praktikusabb, mint a bérelt autó.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságok: Tisztelettudó, Türelmes, Empatikus.
Negatív tulajdonságaim: Maximalista, makacs, szókimondó.

A jelentkező fél kérésére, z/h

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.