- 2025. 05. 18.
- 30
- 14
- LS karakter
- Douglass Gill
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Ádámnák hívnka illetve 16 éves vagyok.
Account ID-d?
8224
Hány játszott perccel rendelkezel?
2800 játszott perccel rendelkezek.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Ádámnak hívnak, Debrecenben tanulok, nagyon szeretek focizni illetve szbadidőmbe játszani. Egy-két éve játszok RP szervereken és nagyon megtetszettek. Mindig is tiszteltem az adminok/admnisegédeket és pontosan ezért szeretnék csatlakozni közéjük. Türelmesnek érzem magam így szerintem ezzel sem lenne probléma, illetve szeretem ha segíthetek embereken.
Mi egy adminsegéd feladata?
Szerintem nagyon sok feladata van egy adminsegédnek viszont leginkább a játokosnak a segítsége. Ide tartozik a kérdéseknek a megválaszolása. Ezzel tudják segíteni az adminok munkáját is. Hozzá tartozik a munkályukhoz a kezdő játékosok "eligazítása" a szerveren.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Szerintem egy adminsegét akkor lehet nagyon jó hogyha sokat van online, tisztába van a szerver szabályzatával illetve a szerverrel kapcsolatos dolgokkal mivel meg kell válaszolja a játékosok kérdéseit. Érthetően válaszol a kérdésekre illetve nagyon fontos ,hogy tudjon helyesen írni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Azért szeretnék adminsegét lenni ,mert én is tudatlan voltam mikor először felléptem a szerverre és ezért szeretnék segíteni másokon ,hogy nem érezzék hasonlóan magukat.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Úgy gondolom ,hogy tisztelettudó illetve gyors felfogású embernek tartom magam. Szeretek segíteni embereken és megfogadom a hasznos tanácsokat.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Körülbelül hetente 1100-1200 percet tudok fordítani az adminsegédi feladatkörre.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Az első helyszin a városháza lenne mivel mindenki ott tudja kiváltani az iratait. A második hely az autósiskola lenne ,hogy ki tudja vaáltani a jogositványt. Harmadiknak az autókert mutatnám meg ,mert ott tud venni magának kocsit.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív:
- gyors felfogású vagyok
- szeretem a csapatmunkát
- jó a problémamegoldó képességem
Negatív:
- makacs vagyok
- ha felidegesítenek egy iedig elzárkózom
- picit naív vagyok
.png)