Dota Tugushi - Eris Tare [Marcell]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

balint133

Újonc
2024. 08. 01.
50
8
LS karakter
Dota Tugushi
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Dota Tugushi
Panaszra tett személy InGame neve:

◄ Alex Renard
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/gbwd8x
Megjegyzés:
nincs

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: notdrex
Hali. A panaszt én fogom bírálni! Várom Alex Renard válaszát! [24 órája van válaszolni]

Sziasztok! A videóban látható, hogy menekülök. A kamerám a rendőrautóra volt fordítva végig kb az autó bal első sarkának irányából és nem láttam, hogy rám van fogva a fegyver. Utána szólt a haver és visszamentem, de nyoma nem volt annak aki rám fogta, aki félrehúzott azt mondta, hogy őt nem zavarja.

Várom Marcell válaszát

Érdekes hogy vissza mentél mert még 10p vártam ott min adminra aztán mentem el, szóval inkább ne találj ki ilyeneket. Az is érdekes hogy nem láttad mert a videóban már konkrétan a kocsi előtt álltam valszeg akkor láttad meg hogy ott állok azt inkább gyorsan elmentél

Nem, nem láttalak meg, a mellettem ülő szólt, hogy ránk volt tartva a fegyver. Vissza mentem oda és nem találtalak már meg. Mondjuk alapból azt sem értem, hogy miért fogtad rám miközben körözés sem volt a kocsin sem BK a rendőrautón…

• Kedvelés
Reactions: Weeazzy
Volt bármilyen körözés az autón? Illetve volt bámilyen indokod rátartani a fegyvert?

Volt körözés a kocsin 5-10perce csak ott járkált gondolom várta hogy menekülhessen

Körözés biztos nem volt az autón mivel azzal járkáltam egész délután és egyszer sem jöttek utánam. Még akkor sem amikor egymás mellett mentünk a pdvel és közösen szaladtunk bele a traffiba. Akkor sem jött utánam

Szerk.: a “PG” eset után a pds aki félre húzott azt mondta, hogy körözés sincs rajta ezért igazoltatás is megvolt

Utoljára szerkesztve:
Körözés biztos nem volt az autón mivel azzal járkáltam egész délután és egyszer sem jöttek utánam. Még akkor sem amikor egymás mellett mentünk a pdvel és közösen szaladtunk bele a traffiba. Akkor sem jött utánam

Szerk.: a “PG” eset után a pds aki félre húzott azt mondta, hogy körözés sincs rajta ezért igazoltatás is megvolt
Nincs körözés rajta és nincs semmi bajod az igazoltatással akkor minek menekültél?

Nem csak én használom az autót és úgy is tudtam, hogy illegál van a csomagtartoban ezért menekültem, de miután megtudtam, hogy biztosan nincs rajta körözés akkor megálltam és lenyomtunk egy normális RP-t

Szóval miután rád fogtam elkezdtél menekülni majd miután annak valahogy vége lett vagy elmenekültél vagy meghaltál ha elmenekültél körözés nem vették le ha meghaltál le vették akkor te honnan tudtad meg hogy az üldözés előtt biztos nem volt körözés?

Csak a számodra fontos részleteket nézed meg a leírtakban. Olvasd el újra a szerkesztett üzenetem!

Engem már nem érdekell mit írsz ha haza érek megnézem a teljes videót és a logot azt elküldöm adminnak és kész

Na most tudtam foglalkozni vele és azért fogtam rád a fegyvert mert szerelőnél volt lövölde és vc rádióba bemondtak valamit hogy M5CS-nek is benne volt vagy ilyesmi már nem emlékszem és amikor elősször is rád fogtam akkoris pgztél másodjára azért futottam oda fegyverrel

Mivel itt lövöldözés helyszine volt és ti telibe odaálltok akkor jogosan lett rátok fogva.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.