- 2025. 03. 18.
- 51
- 47
- 24
- LS karakter
- Fryderyk Zdzislaw
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Dorian Creel
1.2 Születési helye: Tierra Robada
1.3 Születési ideje: 1994.10.01
1.4 Bejelentett lakcíme: 32 Paradiso Street, San Fierro
1.5 Személyi igazolvány száma: 904923WP
1.6 Telefonszáma: +38-76-018-6260
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Azért szeretnék a NAV pénzügyőre lenni, mert fontosnak tartom a közvagyon védelmét, és szeretnék egy stabil, felelősségteljes hivatásban dolgozni.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A NAV feladat- és jogkörébe tartozik az adók, járulékok és vámok beszedése, pénzügyi visszaélések, adócsalások elleni fellépés2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen, a ruházat átvizsgálás a ruházat átnézését jelenti anélkül, hogy a testhez érnének, míg a motozás során a testet is tapintással átvizsgálják, akár a ruha alatt is.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- A pénzügyőr feladata az állam pénzügyi érdekeinek védelme az adózási és vámjogszabályok betartatásával.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Adócsalást, egy költségvetési csalás, amely azt jelenti, hogy jogtalanul csökkenti az állam bevételeit vagy jogosulatlanul igényel vissza támogatástll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Dávid, stainelnek is lehet akár szólitani.1.2 Hány éves vagy?
- 23, október elsején leszek 241.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- A szerver ideiglenes bezárása elött kezdtem el játszani olyan 1 hónapja játszottam akkor mikor történt a bezárás.
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 66462.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- Jelenleg 15800 percem van2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- Illegális frakciónak voltam tagja, azért volt egy névváltásom, utána a frakció megszűnt.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- Amatőr hiba volt, hogy nem írtam pár sort felszedés elött, tanultam belőle.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Cartel Del Fuego, a frakció megszűnt3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Ezen a szerveren nem voltam rendvédelemben3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Teljesíthető, persze3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Szeretnék egy jó frakciónak a tagja lenni, eléggé unom a civil életet, nincsen nagyon motivációm így feljárni, ugyanis a folytonos pénz farmolás nekem nem jön át
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Nemzeti Adó és Vámhivatal hivatalos oldaláról, kissé átdolgozva a válaszokat
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Dorian Creel
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
San Fierro, 2025.06.17.