Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: benix_x2. Hogyan szólíthatunk? Bence3. Hány éves vagy? 15 októberben töltöm a 16-t4. Játtszott perceid száma? (Nem rég kezdtem a szervert de rengeteg szerveren játszottam már! Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?5. Igen voltam már nagyobb szervereken is pld: Hungary Life stb..7. Mesélj magadról pár mondatban. Bencének hivnak 15éves vagyok szakmát tanulok azon belül villanyszerelést. Elég régóta MTA-zok már egy jó pár éve és hogy megláttam hogy pd-be tgf van megjött a kedvem ujra mta-zni!8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: Kedves vagyok, Megérhető, Okos, Negativ: Néha reagelek, Ritkán káramkodok, suli közben ritkán tudok lenniÁltalános adatok
1. Teljes neve: Don Kyle2. Születési helye, ideje: Los Santos3. Legmagasabb iskolai végzettsége: 8 általános4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Igazából úgy vagyok vele hogy minnél feljebb feljebb jussak rangként és hogy támogassam a csapatot!6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Előszőr is hang/fény jelzéssel le villogtattnám utána felszólitanám hogy állitsa le a gépjárművet ki szállok be mutatkozok jó napot kiván Don Kyle vagyok a rendőrségi főkapitányságtól egy közúti ellenőrzés miatt állitottam meg! Iratokat szeretnék kérni! Ide adja a iratokat be szállnék az autóba le ellenőrzőm minden egyes adatait / gépjárművet utánna ha minden rendben van vissza adom a irtait és megnézném a csomgtartót ha az is rendben van tovább engedném!8. Mi maga a rendőrség? Egy rendvédelmi szerv9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettesem mondja hogy mi aznapi feladat és figyeli a munkát hogy minden rendben van e ! A feljebb valóm ő a közvetlen felettesemet munkáját figyeli, de ő is kioszthat bármikor nekem parancsot.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Hát ez attól is függ milyen bűncselekményt követtet el a elkövető mert ha már olyan bűncselekményt követett el akkor elő is lehet állitani!11. Meséljen magáról pár mondatban. Don Kyle vagyok egy 20 éves fiatalember, aki kiemelkedik dinamikus megjelenésével. Körülbelül 185 cm magas, sportos testalkatú, amit edzéseinek köszönhet. Sötétbarna haját laza, de gondosan karbantartott stílusban hordja, és a szemei élénk zöldek, amelyek figyelmesek és magabiztosak. Arcán a fiatalos frissesség és egy enyhe borosta jelenik meg, ami a korához képest érett megjelenést kölcsönöz neki. Don James gyakran visel kényelmes, de divatos ruhákat: általában pólót és farmert választ, és sportcipőt hord. Különleges vonása a folyamatosan tettrekész hozzáállása és energikus mozgása, amelyet a sport és a szabadidős tevékenységek iránti szenvedélye tükröz. Szociális, barátságos és közvetlen természetével gyorsan barátságokat köt és szívesen segít másoknak.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal jelzem rádión a közvetlen felettesemnek és biztonságos helyre húzodom, aztán azonnal erősítést hívok.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Azonnal jelzem a felettesemnek és kivizsgáljuk hogy valóban drog készítéséhez alkalmas anyagok vannak benne, ha igen akkor előállítom a tettest.