Dominik Nikolausz (Jelentkezés)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

NIKOO 0_0

Újonc
2025. 11. 03.
2
1
Mosonmagyaróvár
LS karakter
Dominik Nikolausz
A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Nikolausz Dominik
- Születési neve: Dominik Nikolausz
- Születési helye, év, hónap, nap: Los Santos Hospital (Szülészeti Osztály)
- Anyja neve: Nikolausz Emma
- Személyi igazolvány száma: Sajnos tegnap raboltak ki és elvették azt is szóval nem tudom.
- Vezetői engedély száma: Jelen pillanatban nincs.
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): Jelen pillanatban nincs.
- Családi állapota: Remek.
- Lakóhelye: Los Santos Groove St 120.
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Éttermi dolgozó, Kukás, Orvosi ápoló.
- Miért pont hozzánk jelentkezik? Azért jelentkezem, mert fontosnak tartom a közrend és a közlekedési fegyelem fenntartását. Úgy gondolom, hogy ez a munka kulcsszerepet játszik abban, hogy a városunk rendezett és biztonságos legyen.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? A szakmai tapasztalatom,révén kiemelten fegyelmezett, pontos és megbízható munkavégzésre vagyok képes. Emellett nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra és a helyzetfelismerésre.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Olyan munkakört keresek, ahol a felelősségteljes, önálló munkavégzés mellett csapatban is hatékonyan tudok dolgozni.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Billwachs Dominik Nikolasz a nevem 17 Éves, Jelenleg dolgozom iskolát félre téve. Számomra sajnos vagy nem sajnos a pénz többet ér mint a tudás. Nem így gondolnám ha a mai világ nem ezt követelné de hát ezt követeli szóval muszáj ellene tennem. Jelenleg egy csárdában dolgozom pincérként, De amint 18 leszek megyek Wolt futárnak hiszen mindig is szerettem biciklizni illetve új embereket megismerni. Szabad időmben Focizom megye 1-ben. Én egy nagyon szerethető de egyben hosszú távon idegesítő személynek gondolom magam de lehet velem hülyülni illetve komolyan is beszélgetni.
- Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? A szerveren elsőnek 2025. 11-dik hónapjában kezdtem el játszani, és 163 játszott percem van
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Azért szeretnék ebbe a frakcióba jelentkezni, mert még nem voltam korábban ilyen frakcióba és szeretném kipróbálni magam ezen a területen.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Ezen a szerveren még egy frakcióban sem voltam, De más egyéb szervereken már jó pár frakcióban megfordultam.
- Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni?: Napi 2-3 óra (átlagba) azaz heti 840 - 1260 percet tudok szánni a frakcióra.
- Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): Telefonon keresztül használom. nevem: Whophusdell
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):

Attachments

• Képernyőkép 2025-11-03 135932.png
    Képernyőkép 2025-11-03 135932.png
    186.4 KB · Látta: 124
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.