- 2026. 04. 01.
- 2
- 0
- LS karakter
- Diego White
DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Máté, de leginkább Matics-nak szólítsatok.
Hány éves vagy?
15.
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
kb 1 éve, de voltak szüneteim amikor nem játszottam.
Hány játszott perccel rendelkezel?
13.785
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
2-3 órán át tudnék lenni.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Máté vagyok 15 éves. Baranya Vármegyében élek, jelenleg iskolában vagyok. Központifűtés és-gázhálózat rendszerszerelőnek tanulok. szeretem ezt a szakmát, mivel eléggé lehet vele pénzt keresni, illetve hosszú távon egy jó és fix munkám is lehet belőle. szabadidőmbe általában fiukkal szoktam lent lenni, de sportolni is szoktam Ökölvívást végzek lassan 4 éve már. Vannak elért szép eredményeim amire eléggé büszke is vagyok. amit rólam leginkább tudni kell ,hogy eléggé hamar tudok beilleszkedni iegenekhez , normális komoly srác vagyok, illetve figyelmes ha meg kérnek valamire komolyan veszem és meg is szoktam tenni. Eléggé szorgalmas vagyok, szeretek dolgozni és leginkább segíteni szoktam mert bennem ez egy pozitív jó jel!
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Azért szeretnék csatlakozni a Honvédséghez, mivel úgy érzem nekem ott a helyem, mivel oda eléggé nagy fegyelem kell ami bennem meg van tisztelet és illem is meg található bennem.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
régebben TEK-ben voltam, onnan eltávoztam mivel nem tudtam teljesíteni a kötelező dolgokat , mert nem volt annyi időm. ami szerepet ott betöltöttem, az egy Százados volt
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
ugye amit az imént emlitettem TEK-ben voltam ott körübelül 3hetet töltöttem majd elmentem onnan mert nem tudtam teljesíteni, a közelető dolgokat. Majd a taxi társasághoz mentem, de számomra nem éreztem magam ott jónak és ott körübelűl 2 hete voltam bent
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Diego White
Születési hely, idő: Egyesült-Királyság.1997.03.08.
Anyja neve: Diego Mária.
Bejelentett lakcím: jelenleg nincsen be jelentett lakcímem.
Állampolgársága: Amerikai állampolgár vagyok.
Személyigazolvány szám: 813462BO
Neme: Férfi.
Családi állapota: Elvált.
Testmagassága: 187cm
Testsúlya: 89kg.
Telefonszáma: +38-76-059-0869
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje:2004.04.23.
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Nyíregyházi Honvéd gimnázium
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): nincsen.
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: nincsen.
Nyelvismeret (ha van): Angol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Kőműves, Terror elhárító.
Korábbi munkahelyek: Terror Elhárítási Központ.
Munkaviszony fennállásának ideje:ÉÉÉÉ.HH.NN
Távozásának oka:magánéleti probléma miatt.
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek -
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
nem volt.
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
nem voltam
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? igen!
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: van egy B kategóriás vezetői engedélyem illetve egy Páv-1 es
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
nem rendelkezek fegyverviselésiengedéllyel
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
nem jelenleg még nem.
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.04.01.
Aláírás: Diego White
Aláírás: Diego White
Utoljára szerkesztve: