Diaz Fonseca-Morty

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Diaz Fonseca

Újonc
2025. 05. 18.
31
8
LS karakter
Taylor Shepperd
LV Karakter
Taylor Shepperd
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Diaz Fonseca
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Morty
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok! a napokban történt egy Jefferson RP-ami miatt kaptam egy 90 perc ajailt Nonrp-miatt
Nos ami miatt írom ezt a panaszt, aki irta rám a pk-t nekik az rp-semmis lett mivel nem rendelkeztek előrp-vel és meg is kapták a jailt hiszen ott sem lehettek volna, a másik fele hogy nem lett utánnajárva ennek az egész dolognak és ugy lett osztva szankció

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Válaszod
Megjegyzés:

Egyszerübb lenne ha látná valaki ezt a PK-t és Discordon meg lenne beszélve

Szia a pkm ba csatoltam a klippet nézd vissza morty is leirta a pk alá hogy a kukucskálás nem nagyon szabályos

Egyátalán nem kukucskálás volt a cél csak mivel ott sem lehetett volna senki ki mentem majd miután vissza mentem Admin is lett híva hiszen nekik az Rp-semmis lett hiszen, Előrp-sem volt ergó maga a pk-t sem értem az illető felől

Megkaptuk a szankciot elorp hianya miatt és ha nem kukucskálás volt a cél akkor mégis mi?probáltunk dávidnak elkuldeni ott jeffersonba a klippet de folyamatosan porgott az ooc es szohoz se jutottunk csak akkor amikor leirta hogy jailben fogunk részesülni

Nem kukucskálás volt a cél, azzal mentem ki hogy mi nem tudtuk hogy van ott bárki is, illetve ti is oktalanul voltatok ott, amint vissza mentem hivtam is az admint, Magyarul ha nektek rp-semmis lett a nem szándékos kukucskálás is semmit kellene hogy legyen, ergo 90-percet a semmire ültem le

Oktalanul voltunk ott ugy hogy tuszul ejtettetek a társunkat a másik szeme láttán?😂

Csáó, a panaszkönyvre 24 órád volt válaszolni, kikerülte figyelmed, nem nézted, semmi baj. Mivel a panaszkönyvben látható klipp tartalmazta a szabálysértést, nem gondoltam volna rá hogy komolyabb ásást igényel az ügy.

Arról fogalmam nem volt hogy ott admin ügy volt, Arról végképp nem hogy szankció is lett kiosztva. Bármire számítottam csak erre nem.
ergo 90-percet a semmire ültem le
Ha észleled a problémát, akkor miért nem léptél le a szerverről és nyitottad volna meg előbb a panaszkönyvet. Vagy, vázolod a szituációt discord privátban, és kivettelek volna jailből.

Összegezve, egy panaszkönyv alatt az a szabálysértés kerül felülvizsgálatra amit akkor abban a pillanatban nem sikerül megoldani, esetleg valamelyik fél lelépett, etc.. nem azt fogom vizsgálni hogy mi történt elejétől a végéig. A lényeg az volt hogy kijöttél az interiorból, vártál 15-20 másodpercet majd visszamentél. Ami nem épp a legreálisabb, videó volt róla, ez volt a panasz tárgya, erről kaptam kézzelfogható bizonyítékot. Ha akkor leírod ugyanezt, logokkal és egyebekkel alátámasztva, nem kerültél volna jailbe, a panaszkönyvet pedig semmisnek tekintettem volna.

Én csak maga a mentalitást nem értem, igen okés nem tudtam válaszolni 24-óra alatt sajnos nem voltam elérhető semmilyen platformon,

A másik amint mondasz hogy miért nem nyitottam panszkönyvet, Nos miért irogatnék panaszkönyvet? nem akarok rosszat a másiknak soha nem rossz Szándékok vettek körbe, hiszen megtörtént akkor az Aminügy megkapták a jailt mivel nem volt előrp, Ergo ott sem lehettek volna és utánna PK-t irnak rám, a másik fele pedig amiben téged sem értelek, ha kicsit utánna nézel a dolgoknak láthatod hogy Adminügy volt és szankciónálva lettek magyarul amit én csináltam semmis, hiszen ugy mentem ki hogy tuttunkal senki nem lehetett ott.

Én csak maga a mentalitást nem értem, igen okés nem tudtam válaszolni 24-óra alatt sajnos nem voltam elérhető semmilyen platformon,
Ezzel továbbra sincsen semmi probléma, csak mivel allitasod szerint nem is kellett volna a szankció, így jó lett volna de későbánat.
A másik amint mondasz hogy miért nem nyitottam panszkönyvet, Nos miért irogatnék panaszkönyvet? nem akarok rosszat a másiknak soha nem rossz Szándékok vettek körbe
Mégis sikerült megirnod a panaszkönyvet, annak ellenére hogy discordon elérhető vagyok általában.

hiszen megtörtént akkor az Aminügy megkapták a jailt mivel nem volt előrp, Ergo ott sem lehettek volna és utánna PK-t irnak rám
Erre nem tudok mit válaszolni. Az ő döntésük volt hogy megírták rád.
a másik fele pedig amiben téged sem értelek, ha kicsit utánna nézel a dolgoknak láthatod hogy Adminügy volt és szankciónálva lettek magyarul amit én csináltam semmis, hiszen ugy mentem ki hogy tuttunkal senki nem lehetett ott.
De minek kellett volna utána nézzek pontosan? Tehát a panaszt indító fél sérelmezte a cselekedeted. Amire neked ugye válaszolni kellett volna, nem tetted. Abból tudtam bírálni ami a rendelkezésemre állt, ami a videó. Semmilyen utaló jel nem volt arra hogy jobban bele kell ásnom magamat a témába. Az adminügy részese nem voltam, akkor fent sem voltam a szerveren. És a panaszkönyv tárgya ha megfigyeled az interiorból való ki-be lépkedés volt. Semmilyen szó nem volt arról amivel te most jelenleg vádolsz. Tehát honnan kellett volna megszerezzem az információkat, ha részedről válasz nem érkezett, abból tudtam dönteni amit kaptam, és a panasz tárgya teljesen eltért attól amiről te most beszélsz.

Őszintén, ha igazán utánna akartál volna nézni a dolgokat, discordon mindent ki logoltat a szerver, de itt nem is erről van szó, csak nem értem maga a helyzetet, de Rendben nem szeretnék tovább beszélni erről. Ellnézést hogy húztam az időt csak a helyzetet nem értettem ezért gondoltam hogy megirom ezt a panaszt.

Őszintén, ha igazán utánna akartál volna nézni a dolgokat, discordon mindent ki logoltat a szerver
Ez akkor volna szükséges ha valami olyasmi dologról kell meggyőződést szereznem amiről nem áll rendelkezésemre bizonyíték. Itt volt.
de itt nem is erről van szó, csak nem értem maga a helyzetet
Ez teljesen érthető, sőt megértem hiszen a te szemszögedből nézve, én sem érteném. De mivel én egy másik szemüvegen látom át ezt a szitut, mivel a kapott anyaggal dolgoztam úgymond és hoztam bírálatot, nem tudtam mást tenni.

Az végett pedig ne kérj elnézést, mert tisztázni szeretted volna. Én kérlek meg rá hogy ha bármi amivel kárpótolni tudlak akkor jelezd kérlek. Az viszont biztos hogy az előző jailt semmizzük ezesetben. Ez a minimum.

Köszönöm Szépen a megértést! illetve visszatérve a jailt már nem lehet semmizni hiszen letöltöttem,
További szép estét neked /nektek zárható a panasz !

• Imádom
Reactions: morty.
a jailt már nem lehet semmizni hiszen letöltöttem,
Újból kapni fogsz egy 1 perces jailt előző semmis indokkal, hiszen ez befolyásolhat bírálatot, és a későbbiekben elég nagy fejfájást fog okozni.

Örülök hogy pontot tudtunk tenni a végére. A legjobbakat!

Rendben ez esetben következmények nélkül zárom a panaszkönyvet.

• Kedvelés
Reactions: morty. és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.