Diaz Fonseca-Adminsegéd lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Diaz Fonseca

Újonc
2025. 05. 18.
31
8
LS karakter
Taylor Shepperd
LV Karakter
Taylor Shepperd

dawndgh.png

Hogy hívnak, hány éves vagy?
Ákosnak, 20 éves

Account ID-d?

2319

>UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)

Nem tudok be lépni Ucp-be

Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok! Ákosnak hívnak illetve 20-éves vagyok.

Szabadidőmet online játékokkal töltöm ez nagyrészt a dawnmta tölti ki illetve cs2
Napi 8 órában dolgozom hegesztőként illetve szüret idő alatt kamionsofőrként.
Régebben sokat foglalkoztam programozással, szerverfejlesztésekkel, illetve weboldal készítésekkel, nekem akkor ez volt a munkám tudásomból kifolyólag, miután meglett a jogosítványom kisebb maszek cégeknek dolgoztam be mint fuvarozó majd közben elvégeztem egy hegesztő szakmát is amiben a mai napig is dolgozom.
Ezek mellet párkapcsolatban élek lassan 5 éve és úton van gyermekem is akit nagyon várunk már.

Mi egy adminsegéd feladata?
Az Adminsegéd feladata első sorban az Adminok segítése kisebb/nagyobb kérdések megválaszolása, pár szóval összefoglalva az adminisztrátoroknak dolgoznak be ilyen téren, hogy a kisebb terhet levegyék róluk

Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Egy jó adminsegéd sok mindenen múlik hozzáálláson, a kitartás készség a türelmesség az odafigyelés teljes mértékben ezek közé sorolhatóak

Miért szeretnél DGH tag lenni?
Szeretném segíteni az Adminisztrátorokat illetve tanulni szeretnék

Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?

Első sorban tapasztalt vagyok a múltamból adódóan , mindig tökéletes munkát végeztem amit nem tudtam azt pedig megtanultam, soha nem kellet szenvedni velem vagy pedig moderálni, illetve engem komolyan érdekel ez a téma

Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?

Napi szinten 7-9 órát (késő délután éjszaka)

Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?

Első sorban a városháza: Itt tudják ki váltani az összes okmányt illetve sokszor fordul meg itt az ember ügyekkel kapcsolatban
Korház: Nos az ember életében ez egy olyan hely ahol soha nem akar megfordulni mégis sokszor itt köt ki
Szerelőtelep: Ez a hely több dologra is hasznos, első sorban autó szereltetése itt történik illetve az ember nagyon sokszor itt szerez barátokat a várakozás közben .

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.

3 pozitív:
1:Kitartó illetve türelmes vagyok
2: segítőkész illetve emberszerető vagyok
3: Bármilyen formában is de nyugodt tudok maradni

3 Negatív:

1:Nem szeretem ha valaki tiszteletlen
2:Ha valaki hülyének nézi a másikat fel tud bosszantani
3:Utálom ha valaki nem őszinte.

Utoljára szerkesztve:
Szia Ákos,

Ön 20 vagy 22 éves? A mintát és az elírásokat javítsd, illetve a kihagyott pontot bővítsd és akkor nem indulsz hátrányból.

Szia! az UCP-be sajnos nem tudok be jeletkezni, azért nem tudtam csatolni a képet.

Szevasz.

Nem támogatom ezt a jelentkezést. A közel múltban nagyon sok negatív élmény szegez hozzád főleg a Bratva-s időszakból. UCP-n nagyon sok szankciód volt mi a biztosíték arra,hogyha D.G.H. Adminsegéd leszel akkor nem fogsz szabályzattal szembe menni?

• Kedvelés
Reactions: Diaz Fonseca
Szevasz.

Nem támogatom ezt a jelentkezést. A közel múltban nagyon sok negatív élmény szegez hozzád főleg a Bratva-s időszakból. UCP-n nagyon sok szankciód volt mi a biztosíték arra,hogyha D.G.H. Adminsegéd leszel akkor nem fogsz szabályzattal szembe menni?
Szia! első sorban, hogyha megnézed alaposan a kitiltásaimat, mindegyik semmizve lett, hiszen egyikre sem volt valós indok, vissza térve a múltra..
mindenki követett el hibákat, mert emberből vagyunk, ha megnézed a mostani időszakban semmiféle szabálysértés nem történt ami azt mutatná, hogy nem lennék a csapatba helytálló.
Pov: köszönöm azért a jelzést.

Szia, a friss jailre való tekintettel elutasítom.

• Kedvelés
Reactions: Cole
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.