DGH jelentkezési lap.

• Thread starter Thread starter David2
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 104
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

David2

Újonc
2025. 03. 17.
66
6
LS karakter
Thomas Berwick
LV Karakter
Andrew Crowson
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dávid, 18 éves vagyok.
Account ID-d?
>2883
Hány játszott perccel rendelkezel?
>39.441
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Dávid vagyok, 18 éves, és Szlovákiában élek. Jelenleg még suliba járok, de idén befejezem a tanulmányaimat, és kőművesként fogok végezni. Érdekel az építőipar, és szeretek olyan dolgokat csinálni, amiknek kézzelfogható eredménye van. Szabadidőmben szeretek sportolni, bár legtöbbször inkább gépezni szoktam. A videójátékok kikapcsolnak, és jó szórakozást nyújtanak, főleg ha a barátaimmal játszom. Emellett néha focizok is, mert jó érzés mozogni és csapatban játszani. A motorozás pedig az egyik kedvenc hobbim – imádom azt a szabadságot, amit a motorozás ad, és mindig izgalmas élmény egy jót menni vele. A jövőben szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, és folyamatosan fejlődni benne. Fontos számomra, hogy egy biztos megélhetést teremthessek magamnak, miközben azt csinálom, amit szeretek. Bár a tanulás nem mindig könnyű, tudom, hogy a megszerzett tudás később nagy hasznomra válik. Barátságos és nyitott ember vagyok, szeretek új embereket megismerni és jókat beszélgetni. Ha épp nem dolgozom vagy sportolok, akkor szívesen töltöm az időmet a barátaimmal vagy a családommal. Mindig keresem az új élményeket és lehetőségeket, mert hiszem, hogy az életet ki kell élvezni.

Mi egy adminsegéd feladata?

>1. Játékosokkal való kommunikáció: Fenntartom az aktív kommunikációt a játékosokkal, válaszolok kérdéseikre és segítek megoldani az esetleges problémákat.
2. Konfliktuskezelés: Segítek megoldani esetleges konfliktusokat vagy nézeteltéréseket a játékosok között, és igyekszem a pozitív játékélmény fenntartására törekedni.
3. Csapatmunka az adminisztrátorokkal: Együttműködök az adminisztrátorokkal, és támogatom őket a szerver hatékony működtetésében.
4. Mentorálás és támogatás: Segítek a kezdő játékosoknak a karakteralkotásban és a szerepjáték technikáinak elsajátításában.
5. Aktív jelenlét: Próbálom fenntartani az aktív jelenlétet a szerveren és a közösségi platformokon,, hogy könnyen elérhető legyek a játékosok számára.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Szerintem egy Adminsegéd a következő dolgok miatt lehet jó: Segítőkész, mindig kész segíteni a játékosoknak, kommunikációs készség, fontos, hogy tisztán és hatékonyan tudjon kommunikálni a játékosokkal és a többi adminisztrátorral.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Az DGH Adminsegéd pozíciót azért keresem, mert lelkesen szeretném támogatni az adminisztrátorokat és hozzájárulni a szerepjátékos közösség virágzásához. Látom, hogy néha az adminisztrátorok túlterheltek lehetnek a feladataik miatt, és szívesen lennék a segítségükre, hogy enyhítsem ezt a terhelést. Szenvedélyesen vágyom arra, hogy a szerver működésének hatékonyságában és a közösségi légkör építésében részt vegyek, így biztosítva, hogy minden játékos élvezhesse a szerepjátékot a szerveren, és megkapja a szükséges támogatást a fejlődéshez.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Érdemes lenne az Adminsegéd pozícióra választani, mert elkötelezett vagyok a szerepjátékos közösség támogatása iránt. Rendelkezem hatékony kommunikációs képességekkel, empatikus vagyok, és mindig megbízhatóan teljesítem a rám bízott feladatokat. Kreatív gondolkodóként újj ötletekkel járulnék hozzá a szerver fejlődéséhez, és minden lehetőséget megragadnék, hogy pozitív és élvezetes élményt nyújtsak a játékosoknak.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznap: (4-5 óra) - Hétvégeken: (6-7 óra)
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza, tanuló iskola, és a center. Városházán tudja felvenni a munkát és iratokat ami a majdhogynem létfontosságú. A tanuló iskolát a jogsi szerzés véget, mellyel büntetéseket úszhat meg és jobban fizető munkákat is elvállalhat, tágul a választási körre. A center-be minden lét fontosságú dolgot megtudd venni, a skin-től kezdve, a telefonon át a ételig, italig.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Negativ tulajdonságok:
Makacs: Időnként ragaszkodom az álláspontomhoz még akkor is, ha más megközelítésekre lenne szükség.
Túl kritikus: Néha hajlamos vagyok túlságosan kritikusan megítélni másokat vagy saját teljesítményemet.
Munkamániás: Előfordul, hogy túlzottan lefoglalom magam a munkával és elfelejtem megfelelően kikapcsolni és pihenni.
Pozitív tulajdonságok:
Elkötelezett: Minden feladatot vagy projektet elkötelezetten és lelkesen végzek el, törekedve a minőségi eredményekre.
Rugalmasság: Könnyen alkalmazkodom a változó körülményekhez és kihívásokhoz, ami segít a problémamegoldásban és a fejlődésben.
Empatikus: Jól érzem magam mások cipőjében és figyelembe veszem az érzéseiket és szükségleteiket,, hogy segíteni tudjak nekik.

.

14 adminjailed van, szándékosan fotóztad úgy ki, hogy nem látszik az egész?
Problémás játékosnak tűnsz az UCP alapján. Nem hiszem, hogy van így értelme az egésznek.

14 adminjailed van, szándékosan fotóztad úgy ki, hogy nem látszik az egész?
Problémás játékosnak tűnsz az UCP alapján. Nem hiszem, hogy van így értelme az egésznek.
Hello,nem direkt csináltam úgy 2 admin jailom van amit nemrég kaptam a többit meg kb 2 hónapos

Hello,nem direkt csináltam úgy 2 admin jailom van amit nemrég kaptam a többit meg kb 2 hónapos
És...ucp-n meg nem tűnnek el a jailok egy kis idő után sem meg régen nem vettem annyira komolyan a dolgokat mint most már.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.