Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dávid, 18 éves vagyok.
Account ID-d?
>2883
Hány játszott perccel rendelkezel?
>39.441
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Dávid vagyok, 18 éves, és Szlovákiában élek. Jelenleg még suliba járok, de idén befejezem a tanulmányaimat, és kőművesként fogok végezni. Érdekel az építőipar, és szeretek olyan dolgokat csinálni, amiknek kézzelfogható eredménye van. Szabadidőmben szeretek sportolni, bár legtöbbször inkább gépezni szoktam. A videójátékok kikapcsolnak, és jó szórakozást nyújtanak, főleg ha a barátaimmal játszom. Emellett néha focizok is, mert jó érzés mozogni és csapatban játszani. A motorozás pedig az egyik kedvenc hobbim – imádom azt a szabadságot, amit a motorozás ad, és mindig izgalmas élmény egy jót menni vele. A jövőben szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, és folyamatosan fejlődni benne. Fontos számomra, hogy egy biztos megélhetést teremthessek magamnak, miközben azt csinálom, amit szeretek. Bár a tanulás nem mindig könnyű, tudom, hogy a megszerzett tudás később nagy hasznomra válik. Barátságos és nyitott ember vagyok, szeretek új embereket megismerni és jókat beszélgetni. Ha épp nem dolgozom vagy sportolok, akkor szívesen töltöm az időmet a barátaimmal vagy a családommal. Mindig keresem az új élményeket és lehetőségeket, mert hiszem, hogy az életet ki kell élvezni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>1. Játékosokkal való kommunikáció: Fenntartom az aktív kommunikációt a játékosokkal, válaszolok kérdéseikre és segítek megoldani az esetleges problémákat.
2. Konfliktuskezelés: Segítek megoldani esetleges konfliktusokat vagy nézeteltéréseket a játékosok között, és igyekszem a pozitív játékélmény fenntartására törekedni.
3. Csapatmunka az adminisztrátorokkal: Együttműködök az adminisztrátorokkal, és támogatom őket a szerver hatékony működtetésében.
4. Mentorálás és támogatás: Segítek a kezdő játékosoknak a karakteralkotásban és a szerepjáték technikáinak elsajátításában.
5. Aktív jelenlét: Próbálom fenntartani az aktív jelenlétet a szerveren és a közösségi platformokon,, hogy könnyen elérhető legyek a játékosok számára.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Szerintem egy Adminsegéd a következő dolgok miatt lehet jó: Segítőkész, mindig kész segíteni a játékosoknak, kommunikációs készség, fontos, hogy tisztán és hatékonyan tudjon kommunikálni a játékosokkal és a többi adminisztrátorral.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Az DGH Adminsegéd pozíciót azért keresem, mert lelkesen szeretném támogatni az adminisztrátorokat és hozzájárulni a szerepjátékos közösség virágzásához. Látom, hogy néha az adminisztrátorok túlterheltek lehetnek a feladataik miatt, és szívesen lennék a segítségükre, hogy enyhítsem ezt a terhelést. Szenvedélyesen vágyom arra, hogy a szerver működésének hatékonyságában és a közösségi légkör építésében részt vegyek, így biztosítva, hogy minden játékos élvezhesse a szerepjátékot a szerveren, és megkapja a szükséges támogatást a fejlődéshez.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Érdemes lenne az Adminsegéd pozícióra választani, mert elkötelezett vagyok a szerepjátékos közösség támogatása iránt. Rendelkezem hatékony kommunikációs képességekkel, empatikus vagyok, és mindig megbízhatóan teljesítem a rám bízott feladatokat. Kreatív gondolkodóként újj ötletekkel járulnék hozzá a szerver fejlődéséhez, és minden lehetőséget megragadnék, hogy pozitív és élvezetes élményt nyújtsak a játékosoknak.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznap: (4-5 óra) - Hétvégeken: (6-7 óra)
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza, tanuló iskola, és a center. Városházán tudja felvenni a munkát és iratokat ami a majdhogynem létfontosságú. A tanuló iskolát a jogsi szerzés véget, mellyel büntetéseket úszhat meg és jobban fizető munkákat is elvállalhat, tágul a választási körre. A center-be minden lét fontosságú dolgot megtudd venni, a skin-től kezdve, a telefonon át a ételig, italig.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Negativ tulajdonságok:
Makacs: Időnként ragaszkodom az álláspontomhoz még akkor is, ha más megközelítésekre lenne szükség.
Túl kritikus: Néha hajlamos vagyok túlságosan kritikusan megítélni másokat vagy saját teljesítményemet.
Munkamániás: Előfordul, hogy túlzottan lefoglalom magam a munkával és elfelejtem megfelelően kikapcsolni és pihenni.
Pozitív tulajdonságok:
Elkötelezett: Minden feladatot vagy projektet elkötelezetten és lelkesen végzek el, törekedve a minőségi eredményekre.
Rugalmasság: Könnyen alkalmazkodom a változó körülményekhez és kihívásokhoz, ami segít a problémamegoldásban és a fejlődésben.
Empatikus: Jól érzem magam mások cipőjében és figyelembe veszem az érzéseiket és szükségleteiket,, hogy segíteni tudjak nekik.
.
.png)
.png)