DGH jelentkezési lap.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

zsolt111

Újonc
2025. 03. 16.
12
6
LS karakter
Alee Vorkov
LV Karakter
Matheo Bianhci
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
Balogh Zsolt 18 éves vagyok.
Account ID-d?
4202
Hány játszott perccel rendelkezel?
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)

Jelenleg 23722 percel rendelkezem.
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Balogh Zsolt vagyok 18 éves Nyíregyházán élek. Általában vidám ember vagyok. Szeretek új embereket/ barátok meg ismerni. Szabad időmben játszok főképp dawnmta-n, de emellett horgászok és jártam pár évet boxolni is hobbi szinten. Oda figyelő vagyok a játékos társaimra és mindig úgy akarom alakítani a dolgokat, hogy mindenkinek megfelelő legyen. Segítőkész vagyok és nyitott vagyok mindenki számára, ezáltal arra utalok, hogy nyugodtan lehet hozzám fordulni segítségért és ha tudok segíteni akkor szívesen segítek. Szeretem ha mindenki frankó és egyenes velem úgy ahogy én is, ami a szívemen van az számon is.
Mi egy adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata az, hogy a játékosok kisebb kérdéseire válaszol. Ha nincs a szerveren nagyobb rangú admin akkor próbálja el igazítani a segítségre szoruló játékosokat, illetve szól nagyobb admin rangú társainak.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Szerintem egy jó adminsegéd az olyan aki nyitott az emberek felé és próbál minden kérdésre válaszolni/ segíteni. Rendes maga viselet és jó türelem képesség a kezdőbb játékosok felé főképp.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Azért szeretnék csatlakozni a DGH-hez, hogy a későbbiekben segítsem a szerver munkásságát ha netán meg kapnám az admin rangot. Illetve szeretnék több dolgot tanulni arról a játékról amit napi szinten játszok.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Azért engem válasszanak mert elég el tökélt vagyok erre a feladatra. Próbálok minél több dolgot és taktikát el sajátítani magamnak, illetve tovább adni a játékos társaim felé a tudásom.
A tűrő képességeimet is el sajátítottam, ezáltal meg tanultam az adott szituációkat hogyan reagáljam le.
Segítőkész vagyok azt szeretném ha mindenki ugyan olyan lapokkal indulna a játék során és ugyan úgy élvezze a játékot mint egy tudatosabb/ tapasztaltabb játékos.
Jó a beszéd és az írás kétségem is.

Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Naponta több óra hosszát, de ez függ a szabadidőmtől is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
1: városháza, azért ez lenne az első helyszín amit mutatnék mert itt tudja ki váltani az adott személy az iratait, ugyan itt tudja bejelteni az ingatlanjait és sok más dolgot el tud intézni itt. Pl.( fegyver engedély kiváltása, sikeres forgalmi vizsga után kiválható jogosítvány.)

2: autós iskola, Itt tudja az adott ember el végezni a jogosítványhoz kelendő feltételeket. Ezek a kressz vizsga és a forgalmi vizsga el végzése.
Mind két vizsgához vannak több NPC-k amelyikük között tud választani egy szimpatikus NPC-t ahol a kressz vizsgát tudja elsőnek elkezdeni ha ez sikerül akkor 3 tetszőleges autóból tud választani és el is kezdheti a forgalmi vizsgát.

3: autó kereskedés, Itt tudja az adott ember meg venni az álom autóját a szerveren ami meg található az autó kereskedésben.
Bele áll az autó kereskedés CP-jébe aztán be dobja maga az autó kereskedésben.
Itt tud különféle márkájú autókat választani ABC sorrendben. Ha sikeresen meg vette az autóját akkor a kereskedés parkolójába talál majd.

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságok:
1: Segítőkész vagyok minden ember számára legyen az kezdő és tapasztaltabb játékos.
2: Jó maga viselet. Minden szituációban próbálok példa mutató maga viseletet adni az emberek felé, hogy hogyan cselekedjenek az adott szituációban és hogyan tudjanak úgy reagálni rá, hogy ne sértsenek meg senkit.
3: jó beszéd-írás kétség. Sok minden tanultam az iskolai padban, ezáltal el sajátítottam a saját stílusom a beszéd és írás világában.

Rossz tulajdonságok:
1: túlságos viccelődés. Vannak olyan pillanataim és napjaim amikor sokat szoktam viccelődni mindenkivel, ezáltal van, hogy valakit meg bántok vagy szimplán bunkónak tűnök, de pedig ez nem így van. De igyekszem ezen javítani próbálom a komoly helyzeteket mostanában nem el hülyéskedni.
2: csúnya beszéd. Vannak olyan napjaim, hogy a baráti köreimhen a csúnya beszéddel szoktunk viccelődni és ez van, hogy ki hat arra is akik nem tartoznak a mi társaságunk körébe. Ezen is próbálok javítani, hogy csak azok az emberek között beszéljek így akik nem veszik és úgy mond '' vevők'' erre.
3: túl gondolás. Néha túl szoktam gondolni a dolgokat ezért van hogy egy pl. Könnyű dolgot nagyon túl bonyolítok és több több részben mondom el miközben könnyebben és hamarabb is lehetne teljesíteni ezt.

Utoljára szerkesztve:
Egyszerre csak egy szerveren lehet? Mert ezt nem tudtam.

Szia, a jelentkezésed átolvasásra került és arra a döntésre jutottunk hogy elutasítjuk a lapod. (Friss Jail-ek)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.