DGH-AS jelentkezési lap

• Thread starter Thread starter Balent
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 82
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Balent

Újonc
2025. 05. 20.
34
10
LS karakter
Tito Della Torre
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Bálintnak hívnak, 19 éves vagyok.
Account ID-d?
5999
Hány játszott perccel rendelkezel?
2273 játszott percem van.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok! Bálintnak hívnak, 19 éves vagyok. Lassan 2 éve játszom különböző RP szervereken, ebbe beletartozik akár az MTA illetve GTA V szerverek is. Most érettségizem, viszont iskola melett Home officeban dolgozom és ebből kifolyólag sokat is vagyok gépnél. Valamilyen szinten mindig is érdekelt az adminisztrátori feladatkör, és úgy döntöttem most szeretném itt megpróbálni. Mielőtt elkezdtem volna játszani itt SeeMTA-an játszottam, viszont ott megelégeltem azt, hogy nincs már benne annyi élvezet mint régen volt. Szeretek új embereket megismerni, segíteni másokon és új dolgokat megtanulni.
Mi egy adminsegéd feladata?
Az adminsegédek feladata. hogy segítsék a játékosokat amennyiben kérdésük, segítség a kezdő játékosokat beilleszkedni a szerverre, illetve a nála magasabb rangban lévő adminisztrátorokat tehermentesítsék.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
A jó adminsegéd szerintem türelmes, segítőkész. Jó kommunikációs készséggel rendelkezik, illetve figyelmes. Tisztában van a szabályzattal és aszerint tájékoztatja azt a játékost akinek kérdése van. Nem fél kérdezni egy magasabb szinten lévő admintól, hogyha esetleg valamiben nem biztos.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Jól érzem magamat a szerveren, szeretnék segíteni a játkostársaimon. Úgy gondolom, hogy hasznos tagja lehetnék a csapatnak.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Szótértek az emberekkel, tisztában vagyok a szerver szabályzattal és legjobb tudásom szerint segíteném a szerver minden tagját. Munkámból kifolyólag szerintem testhez álló feladat lenne.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Naponta 2-3 órát. Hétvégéken akár többet is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Véleményem szerint a 3 hely amit bemutatnék neki, az az önkormányzat, a Blueberry mellett lévő tengerpart és a hal leadó. Az önkormányzat fontos, mivel minden szükséges iratot ott lehet kiváltani, a tengerpartot a horgászat kapcsán mutatnám meg neki, mivel úgy gondolom, hogy egy kezdő játékosnak a horgászat egy tökéletes pénzkeresési forrás, a hal leadót pedig a halak pénzre váltása miatt mutatnám be.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitívnak mondanám a türelmességemet, a kommunikációs képességem illetve a segítőkészségemet. Negatívnak mondanám azt, hogy néha tudok önfejű lenni és neki rohanni fejjel a falnak, a néhai kapkodásomat és a túl buzgóságomat.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.