Desire Mendoza Escobar --> zsombey

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Enzo Montague

Újonc
2025. 12. 03.
37
8
LS karakter
Enzo Montague
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Desire Mendoza Escobar
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
zsombey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Beültem haver mellé, és mentünk, majd kiderült hogy körözött volt. Megyünk a városban, és beszélgetünk hogy megyek illegál frakcióba, és röhögtünk. (Honvéd vagyok / már csak voltam) Ezután mivel át mentünk egy trafipaxon,kijelezte hogy körözött volt a kocsi, de mivel mai napon akartam FK Jumpolni (04.20), ezért mondtam hogy "[2026-04-20 15:55:49] [Output] : Desire Mendoza Escobar mondja: Valahol ki kellene dobnod., [2026-04-20 15:55:57] [Output] : Desire Mendoza Escobar mondja: Mert ki leszek rugva." Ez után pedig röhögtem egyet ( 15-20 másodperccel az után, hogy el kezdtek üldözni) Ment a menekülés, de a sofőr animba esett, ezért meg lettünk állitva. Innen jött zsombey a képbe, mivel azért lett leirtak alapján kihivva, mivel honvédként menekültem. Ez egyértelműen szereptévesztés, nem is itt van a baj, hanem hogy a kedves üldözést kezdeményező ember azt irta, hogy "[2026-04-20 16:00:32] [Output] : Elin Gan: (( ja, közbe nevetgéltél ))" erre én irtam, hogy "[2026-04-20 16:01:09] [Output] : Desire Mendoza Escobar: (( szerintem csak a menekülő nevettett. )), [2026-04-20 16:01:18] [Output] : Desire Mendoza Escobar: (( de ránézek ))"". Erre aztán mondja zsombey, hogy miért hazudok? Erre a válaszom, hogy "[2026-04-20 16:01:39] [Output] : Desire Mendoza Escobar: (( hogy? )), [2026-04-20 16:01:51] [Output] : Desire Mendoza Escobar: (( Azt mondtam szerintem )), [2026-04-20 16:01:59] [Output] : Desire Mendoza Escobar: (( hát most nem tudom hogy ment e au üldözés )), [2026-04-20 16:02:04] [Output] : Desire Mendoza Escobar: (( közben vagy sem )), [2026-04-20 16:02:06] [Output] : Desire Mendoza Escobar: (( de mindj ránézek )). Mégegyszer felhozom, hogy 15-20 másodperccel az üldözés kezdete után volt, és erre nem is emlékeztem, mert reflex kb hogy minden ilyesmi után irok egy "xd-t". Tehát én mondtam neki, hogy ránézek, mert nem emlékszem. Ilyenkor nem értem hogy mi a teendő, mivel ha mondom hogy ránézek, mert elfelejtettem, akkor miért nem lehet megvárni a válaszom, és akkor ez a ban szituáció nem történt volna meg. Szerintem ezért teljesen jogtalan a szankció ( Adminnak való hazudás). És zsombey várhatólag azt fogja mondani, hogy én bevallottam. Nos, erről azt szeretném mondani hogy igen, bevallottam, de azért mert már 2-3 perccel a "Szerintem nem" megnyilvánulásom után volt", és nem tudtam volna ezen kivűl mit mondani. Várom a biráló admin válaszát, és remélem meg tudjuk beszélni ezt a helyzetet.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az egész dologról, a röhögéssel együtt a log:
https://pastebin.com/dWy3txFW
Megjegyzés:

► -

• Kedvelés
Reactions: Muffi
A 4. képhez hozzáfűzni valóm, hogy miért nem küldöd be azt ami alatta van? Mert ott irom a lényeget, tehát hogy "Szerintem csak a sofőr nevetett", és hogy "De ránézek".

Kb. fél percre rá irtad azt, hogy te megnézed, mikor már a napi logokat kérem be, az elején is bevallottad, hogy te is megérted, hogy igy jött le, és be is vallottad nem értem akkor mit húzzuk ezt a szituációt, másrészt, most olyan logokat raktál bele a PK-ba amit te nem küldtél el nekem, illetve tagadtad, hogy te nem irtál olyat, hogy kiakarsz szállni vagy bármi egyéb hasonló. Mindent bevallottál ott, nekem akkor azt honnan kéne leszűrnöm azt, hogy te megakarod beszélni ezt, úgy vettem le, hogy te ezen túl akarsz lenni, és nem akarod tovább húzni, mig osztom a szankciót

Enzo Montague felhasználó hozzászólásai törölve lettek, mivel megsértette többször is fórumunk egyik szabályát!
- 2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!

Mind a kettő féllel megtörtént az egyeztetés discordon, akiknek ki lett fejtve a véleményem a panasszal kapcsolatban.

A szereptévesztés része jogos, tekintettel arra, hogy az akkor még rendvédelmi frakcióban lévő játékos hogyan reagált az üldözésre.
Az adminnak való hazudás pedig elég szélsőségesen lett megközelítve, nem láttam benne a szándékosságot, illetve a játékos többször is szólt, hogy pontosan utána néz a szóban forgó lognak, valamint kijelentette hogy nem volt szándékos.

A panasz jogos, az admint figyelmeztetésben részesítem, illetve a kitiltásod fel lesz oldva, amiről az adminisztrátor tájékoztatni fog discord privátüzenetben.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.