Denis Costello - Fejlesztő Csabbaur

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Nxrbii7

Újonc
2026. 01. 15.
31
24
LS karakter
Clint Tripp
LV Karakter
Clint Tripp
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Denis Costello
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Fejlesztő Csabbaur
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szóval történt egy olyan , hogy haverom menekült a PD-sek elől majd rádiózta nekem , hogy hol van stb.. Én mondtam neki , hogy jöjjön ide a házamhoz , ott lövöldöztünk stb , megsérültem , majd elkezdtem futni a 2 utcára lévő házamhoz, ott direkt szétnéztem , hogy nincs senki többször is és bementem, majd egy jó idő múlva kijöttem és ott vártak a PD-sek Fejlesztő Csabbaur és szuperadmin Beni társaságában. Mivel ez egyértelműen érezhető MG hogy elmondja, hogy elmondja a PD-sek nek , hogy hol vagyok majd odahívja őket. Erre írtam egy reportot amit senki sem fogadott el 10 percen át majd Csabaur belépett és a SAJÁT ügyét kezdte el bírálni - ez már alapból egy unfair dolog , hogy valaki a saját ügyét kezdi el bírálni. Itt volt egy stílusa , nem vett komolyan majd semmilyen bizonyítékot nem tudott mutatni nekem arra, hogy ő engem IC látott , hogy hova jövök. Utána még felőlem ez az ügy nem volt befejezve , erre rám TP-zett és elkezdte OOC írni , hogy megvan beszélve, csukhatnak le a PD-sek. Majd hírtelen lezárta az ügyet és azt mondta ha nem tetszik valami akkor írjak rá PK-t. Szerintem ez egy RP szerveren NEM elfogadható , hogy másnak az RP élményét rontsuk és egy admin ügy alatt saját ügyet intéz majd ott még igen nagy stílussal ír.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Stílus: , Log:https://armin.kim/seepaste/1jbs, A.Ü komolytalanul vétele:
Megjegyzés:

Ha kell még valami szívesen küldök bármit.

Szervusz.

Benivel épp mentünk a rendőrök felé megnézni hogy mi történt az akció során, útközben pedig megláttunk téged. De akkor még nem nyilvánítottunk feléd nagy érdeklődést. Közöltük a helyszínen lévő rendőrökkel, hogy láttunk téged kószálni a közelbe, nem-e tőlük jöttél el. Majd mentünk volna oda vissza ahol elsőnek láttunk téged. Ahogy megérkeztünk, láttam, hogy mész be a garázsba, ami ezután le is lett kommunikálva a rendőrökkel, akik ez után elkaptak téged. Saját ügyet egyébként bárki intézhet, egyedül azon ügyeket nem intézheti az adott admin, amiben frakció társa(i) érintettek.

Nem gondolom, hogy bármit is kéne bizonyítgassak neked, fejlesztőként csak van gerincem és igazat mondok. Nem igazán lenne előnyöm abból hogy hazudok valamiről azért cserében, hogy a játékon belül valakit börtönbe tetessek.

További szép napot!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.