- 2025. 11. 30.
- 10
- 0
- LS karakter
- Denis Brusilow
OOC Információk<br>
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: strowe_
2. Hogyan szólíthatunk? Dávid.3. Hány éves vagy? 21.4. Játtszott perceid száma? 16143.5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen.
7. Mesélj magadról pár mondatban. Dávidnak hívnak, 21 éves vagyok Jelenleg Győrben élek, itt is dolgozom, Sok szabadidőmet töltöm a Gép előtt, illetve a szerveren.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Felelősség teljes vagyok, együttműködő és jó a stressztűrő képességem. Negatív: Kezdeti visszafogottság. Túlzott maximalizmus. Nehezen mondok nemet.Általános adatok
1. Teljes neve: Denis Brusilow.2. Születési helye, ideje: Los Santos 1995.12.18.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi.4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva egy olyan beosztottként képzelem el magam, aki beilleszkedett az állományba, elfogadja a vezetői iránymutatást, és megbízható tagja a szolgálati csoportnak.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Az intézkedést a forgalom biztonságának figyelembevételével megkezdem, a járművezetőt megállítom, bemutatkozom, szolgálati okmányomat felmutatom, majd tájékoztatom az ellenőrzés céljáról. Az iratok ellenőrzése után az intézkedést lezárom.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség állami rendvédelmi szerv, amely jogszabályban meghatározott feladatkörében a közrend, közbiztonság fenntartását és a jogsértések elleni fellépést biztosítja.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a vezető, aki napi szinten irányítja a munkát, míg a feljebbvaló tágabb értelemben minden magasabb beosztású vezetőt jelent.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A döntésnél figyelembe veszi a jogsértés körülményeit, az elkövető előéletét, a cselekmény ismétlődő jellegét, valamint az együttműködő vagy akadályozó magatartást.11. Meséljen magáról pár mondatban. Célorientált, fegyelmezett személy vagyok, aki képes önállóan és csapatban is dolgozni. Fontos számomra a szabálykövetés és a hivatástudat, valamint a folyamatos fejlődés.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal jelentem az eseményt, a saját és mások testi épségét szem előtt tartva megszakítom az üldözést, fedezéket keresek, és további utasításig biztosítom a helyszínt.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az intézkedést jogszerűen folytatom, a tárgyakat lefoglalom, jegyzőkönyvezem, és az érintettet a hatáskörrel rendelkező szervhez előállítom.