Dehn Eckart - skezy

• Thread starter Thread starter adean
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 146
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

adean

megint itt..
Globális Moderátor
LS
2025. 03. 17.
75
68
www.youtube.com
LS karakter
Dehn Eckart
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Dehn Eckart
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
skezy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy kicsit megkésve írom ezt a panaszkönyvet, mivel most értesültem róla, hogy ez ténylegesen NONRP-nek minősül.
Az eset úgy történt, hogy kimentem egy Jefferson-ra, meghaltam. Mikor felszedtem magam, láttam és hallottam, hogy Randy G Ross, épp kilövi a kocsim kerekeit, úgy, hogy végignézte azt, hogy meghaltam. Tehát tisztába volt azzal, hogy már nem vagyok az RP részese. Erről készült is klipp. Ezután reportot nyitottam, skezy fogadta el, el is küldtem neki, a videót. Erre az volt a válasza, hogy ő szerinte ez nem minősül NONRP-nek. Nyilván ezzel nem értettem egyet, ami miatt le is folytattunk egy kisebb "vitát" skezy-vel. Végül úgy voltam vele, hogy elfogadom, admin, csak jobban tudja, meg úgy voltam ezzel, hogy talán itt nem minősül NONRP-nek. Ezt utólag megtudtam, hogy nem így van, ahogy skezy állította.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A report száma: 187680. Az ügy ooc chaten folytatódott le nagyrészt.

Utoljára szerkesztve:
Csao. Az ügy pont ma (2026.01.04.-én) lett 1 hetes. A videódat újra megnéztem, s az én álláspontom nem változott. Az első lövés, ami a kocsid kerekére érkezett ebben a pillanatban volt. . Tehát azt állítani hogy a kártyázásod után történt, s végig nézte azt hogy te felkártyázod magad (OOC chaten akkor így állítottad) nem valid. Az én véleményemet tudósítottam számodra az ügyön. Ha a rendvédelem (Nem feltétlen a rendőrség, hanem a Tek, Honvédség) viszont csinálja ezt akkor nem fogom csak az illegálos játékost szankcionálni. Hozzátéve azt hogy szerintem reálisabb hogy egy illegál szervezetben lévő játékos számára reálisabb az hogy kilövi a rendvédelemi autó pár kerekét. Ezt akkor vagy mindkét fél abbahagyja, vagy mindkét felet ezekután szankcionálom/szankcionáljuk. Az adminügy logját nem tudom továbbítani a bíráló adminnak sajnos (Az 1 héttel az ügy történte után megírt panaszkönyv miatt).

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

A videón jól látható, hogy miközben éppen feléledsz adja le az első lövését Rendy. Mivel egy szolgálati autóról van szó, ezért a játékos nem feltétlen tudhatjak, hogy kié ez az autó, és megakadályozza azt, hogy utána menjen a rendvédelmis személy.
A panaszod ennek függvényében jogtalan.
Kérlek legközelebb ne egy hétig tartogasd a panaszkönyv írását, mert minnél távolabb van egy ügy annál nehezebben utánajárható az.

További szép estét.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.