Szia!
Szeretnék akkor reflektálni pár dologra, igazából reportban (#85770) már leírtam a nézőpontomat, akkor beszéljük meg itt is!
Kezdenék azzal, hogy:
Védi a haverjait/frakciótársait, egy ügyet nem kezd meg velük
Nem releváns egyáltalán, mivel már nem egy adminjailt és kitiltást kaptak tőlem.
Aki játékosként intézett már velem adminügyet, az tudja, hogy nekem nem célom folyamatosan szankciót osztani, természetesen vannak helyzetek, amelyek megkövetelik, én ezt a szituációt nem láttam annak.
holott szabályt sértettek, arra hivatkozva, hogy meghaltak.
Ez a szabálysértés eléggé szubjektív, nálad az, nálam nem. Tehát ezt ne skatulyázzuk be így.
Az, hogy meghaltak, az csak egy olyan kijelentés volt, hogy az általuk elkezdett akció kudarcba fulladt.
Ez végett a srác előállítása minden további külső zavaró tényező nélkül folytatódhatott. Az RP nem szakadt félbe. Épp ezért sem tartottam szükségesnek a szankció kiosztását.
bilincsben lerádiózta, hogy őt elkapták
Pontosan, amelyet figyelmen kívül is hagytak a tagok, de érdekes módon most felhozod, holott reportban egyetértettél velem, hogy még a bilincselés előtt megtörtént a rádiózás.
Adminügy generálását követően oda értek a tagok, el is lettek küldve onnan. Viszont a kimenekítés ezzel nem ért véget, hisz az RP folytatódott.
valahogy odataláltak a haverjai tek HQra, leszálltak, és próbálták meglőni
Nem valahogy, hanem úgy találtak oda, hogy követve voltatok helikopterrel - nem értem, hogy a "meglőni" szó nálad mit takar, szóval erre nem tudok érdemileg válaszolni, hogy mire gondoltál. Gondolhatsz itt emberre, épületre, autóra. Sajnos itt nem értem, hogy mit akarsz mondani.
nem gondolom túlságosan reálisnak, hogy egy ilyen volumenű központot meglőnek.
Ugye a szerver próbál realisztika felé húzni, de természetesen nem lehet tökéletes párhuzamot vonni a valóság, illetve a szerver közt.
Van egy ún. szerverszabályzat, amelyet biztosan Te is ismersz, hisz admin voltál.
Ebben semmiféle védett HQ, védett pozíció nem szerepel, illetve sehol sem tér ki arra, hogy tilos megtámadni egy rendvédelmi szerv központját.
A tagok tisztában voltak azzal, hogy ha félresikerül a kimenekítés, akkor bizony arra is van esély, hogy ők is börtönbe jutnak, ezt vállalták is azzal, hogy oda mentek, meg is lett az eredménye, meghaltak.
Abban viszont látok hibát, hogy az akció kivitelezése nem volt a legjobb.
Mindemellett felfegyverkezett tagok, mellényben helikopterrel leszálltak egy tetőre, ahol megpróbálták semlegesíteni a TEK-eseket, ez nem jött össze.
Mivel az adott RP helyzet felkínálta ezt a lehetőség, hogy még időben lenne esélyük kiszabadítani a társukat - még a bebörtönzés előtt -, ezért jutottak erre a döntésre, hogy onnan hajták végre az akciót.
Igazából én mindent leírtam, ami ehhez a panaszhoz szükséges, nem célom itt vitatkozni. Várom a bírálatot.