Dawn Game Helpdesk - KÉRDEZZ ITT

• Thread starter Thread starter Cole
  • Start date Start date
  • Válaszok 33
  • Látta 861

Cole

Pötyögtető
FőAdmin
LS
2024. 09. 01.
485
1,295
20
LS karakter
Cole Prescott
dawndgh.png

Kérdésed, problémád, gondod van? Kérdezz tőlünk, mi segítünk!

Aki nem D.G.H. tag, legyen szíves mellőzni a segítségnyújtást a helytelen válaszok elkerülése érdekében! Köszönjük!

Utoljára módosítva moderátor által:
  • Kedvelés
Reactions: therealtuba
Sziasztok, 4 napja azthiszem írtam egy lapot mlg amikor dc-n volt. Most azok a lapok el lesznek bírálva vagy újra kell írnom itt fórumon? Köszönöm!

Hali! Ki vagyok bannolva bug kihasználás miatt, meg dc ről is ki vagyok bannolva. Nem igazán emlékszem mi volt, szeretnék újra játszani :D

sziasztok! a testvérem elment egyetemre és kéne egy serial váltás, mert ide adta a laptopját és szeretnék jatszani a dawn mta szerverén

• Haha
Reactions: molnar.
Hali! Ki vagyok bannolva bug kihasználás miatt, meg dc ről is ki vagyok bannolva. Nem igazán emlékszem mi volt, szeretnék újra játszani :D

sziasztok! a testvérem elment egyetemre és kéne egy serial váltás, mert ide adta a laptopját és szeretnék jatszani a dawn mta szerverén

• Kedvelés
Reactions: frici

azt irja hogy ki tiltva nem kerhetek serial valtast, de nekem a kitiltaas azert van mert thomasnak szoltam es azt irta keressem fel dc-n

Attachments

• Screenshot 2025-05-31 073722.png
    Screenshot 2025-05-31 073722.png
    239 KB · Látta: 151
Szevasztok kb 1 éve vásároltam a gépem és az előző tulaj accja van rajta sztm és nem tudok magamnak nyitani sajátot segitene valaki?

Szeva, UCP-n írj egy serial váltás kérelmet.
szevasz de nekem nincs meg az account mert az előző tulajé van rajta és nincsenek meg az adatai és nem tudom már fel veni vele a kapcsolatot nem ir vissza hogy vátson egy seriált.

Szevasztok el felejtetem az acc omat valaki megmondaná az adatokat ha át kuldöm a seriált?

sziasztok, nem tudok bejelentkezni, mert azt irja hogy ez a fiók egy másik géphez van társítva de nem mert ez az én fiókom és nek enged be, valaki tud segíteni?? (újra lett rakva a gép és a régi accomra nem enged be, és azon van a vagyonom)
Előre is köszönöm!

sziasztok, nem tudok bejelentkezni, mert azt irja hogy ez a fiók egy másik géphez van társítva de nem mert ez az én fiókom és nek enged be, valaki tud segíteni?? (újra lett rakva a gép és a régi accomra nem enged be, és azon van a vagyonom)
Előre is köszönöm!
Szia, SSD-t is cseréltél?

Sziasztok, kitörölték a karakteremet véletlen , nem én vagyok az egyetlen aki így járt, és szeretném vissza a Perlaki Lace karimat. Bander-nak is ez volt. Köszönöm előre is a segítséget. Csatolom a serialomrol a kepet.

Attachments

• Screenshot_20250818-110320.png
    Screenshot_20250818-110320.png
    938.9 KB · Látta: 129