- 2025. 07. 30.
- 26
- 19
- LS karakter
- Catherine Ward
FrakciĂł neve: Dawn City TaxitĂĄrsasĂĄg
AlapĂtĂĄs: 2026.02.21.
cĂ©ghely: Los Santos â El Corona KĂ©pen csatolom: ElĂ©rhetĆsĂ©g: SzolgĂĄltatĂĄsok ((1818)) -->TaxitĂĄrsasĂĄg -->SofĆrt szeretnĂ©k
Rang Megnevezés Feladat
1
2
3
4 đ Profi sofĆr Kiemelt feladatok, VIP, rendezvĂ©nyek kiszolgĂĄlĂĄsa
5
6 đĄ BiztonsĂĄgi sofĆr VIP szemĂ©lyek kĂsĂ©rete, biztonsĂĄgi feladatok
7
8
9
10
SĂĄrga (#FFD700)
ĂnĂ©letrajz
Mi a teljes neved Ă©s mikor szĂŒlettĂ©l? -Nova Grimm 2000.01.25
ElĂ©rhetĆsĂ©gek:Tel:+38-76-950-0571, Email:[email protected]
Hol nĆttĂ©l fel,Ă©s hol Ă©lsz Ă©ppen? Los Santos Ă©szaki rĂ©szĂ©n nöttem fel a csalĂĄdommal, Ăs most is Los Santos Ă©szaki rĂ©szĂ©n Ălek, egyedĂŒlĂĄllĂłkĂ©nt.
Milyen embernek tartod magad? Ăn egy ErĆs, Tapasztalt, hiteles, Ă©s alkalmazkodĂł embernek tartom magam.
Mivel foglalkoztĂĄl eddig, Ă©s mit tanultĂĄl belĆle? Eddig több helyen is megfordĂșltam, bĂșszsofĆr, ArĂșszĂĄllĂtĂłs, PostĂĄs MĂșnkĂĄk.
JogosĂtvĂĄny KategoriĂĄk: B KategĂłria.
Jelenleg mivel foglalkozol? jelenleg a TERRORELHĂRĂTĂSI központ Tagja vagyok.
Hogyan kezeled a stresszes helyzeteket? A Stresszhelyzeteket szerintem elĂ©g jĂłl kezelem, persze ez HelyzettĆl fĂŒgg.
IC tervek:
CsalĂĄdias, AktĂv, HosszĂș tĂĄvon mĂŒködĆ frakciĂłt szeretnĂ©k elĂ©rni a Dawn City TaxitĂĄrsasĂĄg vezetĂ©sĂ©vel. Azt szeretnĂ©m hogy a frakciĂłba lĂ©vĆ tagok Ă©lvezzĂ©k amit dolgoznak, ne csak a pĂ©nz legyen a fĆ cĂ©l.
A FrakciĂłban nem feltĂ©tlen az a lĂ©nyeg, hogy sok tag legyen, hanem az hogy ha kevesen is vagyunk ĂlvezzĂŒk, Ă©s beleĂ©lĂ©ssel vĂ©gezzĂŒk a munkĂĄnkat.
Miért téged vålasszunk?:
AzĂ©rt, mert a Dawn City TaxitĂĄrsasĂĄg nem csak egy frakciĂłnak, hanem egy hosszĂș tĂĄvon mƱködĆ, stabil Ă©s aktĂv közössĂ©gnek tervezem. Fontos szĂĄmomra a csalĂĄdiassĂĄg, a jĂłkedv, viccelĆdĂ©s. Egy olyan frakciĂłt szerentĂ©k melyben az ember jĂłl Ă©rzi magĂĄt, Ă©s azt csinĂĄl amit szeret.
VezetĆkĂ©nt tĂŒrelmes vagyok, de következetes: a szabĂĄlyokat mindenki betartja, ugyanakkor a tagok tĂĄmogatĂĄst kapnak a fejlĆdĂ©shez. CĂ©lom egy olyan taxi frakciĂł lĂ©trehozĂĄsa, amely nem csak fuvarozĂĄsbĂłl ĂĄll, hanem aktĂv, minĆsĂ©gi RP-t biztosĂt a vĂĄros Ă©letĂ©ben.
MotivĂĄlt vagyok, idĆt Ă©s energiĂĄt fektetek a frakciĂł mƱködtetĂ©sĂ©be, Ă©s nyitott vagyok az Ășj ötletekre, amelyek elĆre viszik a közössĂ©get.
Skin modok :Skin modok nem szĂŒksĂ©gesek a frakciĂł rĂ©szĂ©re.
MappolĂĄs (ha szĂŒksĂ©ges, maximum 100 objektum):MappolĂĄs nem szĂŒksĂ©ges a FrakciĂł rĂ©szĂ©re, mivel Los Santosban TerĂŒletĂ©n El Corona RĂ©szĂ©n talĂĄlhatĂł egy hely ami megfelelĆ lenne a frakciĂłnak.
ReferenciĂĄk:
KorĂĄbban a következĆ frakciĂł tagja voltam:
DBS- egy pĂĄr hĂłnapig voltam a frakciĂł tagja az alatt a pĂĄr hĂłnap alatt beletanĂșltam az illegĂĄlis dolgokba a szerveren.
A hĂłnapok alatt szerintem egy elĂ©g jĂł rangot sikerĂŒlt megszereznem a frakciĂłba.
DOA-Ebben a FrakciĂłba Al-leader pozĂciĂłba voltam, viszont egy idĆĂștĂĄn kisebb/nagyobb dolgok miatt, leadtam az al-leader rangot.
.png)