🚖 Dawn City Taxitársaság--PÁLYÁZATI LAP 🚖

StĂĄtusz
Ez a téma nem fogad tovåbbi vålaszokat.

Markvagyok

Újonc
2025. 07. 30.
26
19
LS karakter
Catherine Ward
Screenshot 2025-12-30 112401 taxi.png

🚕CITY TAXI COMPANY🚕
🚕 Megbízhatóság ‱ Gyorsaság ‱ Profi szolgáltatás🚕
📌 Frakció alapinformációk:
FrakciĂł neve: Dawn City TaxitĂĄrsasĂĄg
AlapĂ­tĂĄs: 2026.02.21.
cĂ©ghely: Los Santos – El Corona KĂ©pen csatolom: ElĂ©rhetƑsĂ©g: SzolgĂĄltatĂĄsok ((1818)) -->TaxitĂĄrsasĂĄg -->SofƑrt szeretnĂ©k
đŸ‘€ VezetƑsĂ©g
👑 Leader: Sophie Dupont

đŸ§‘â€âœˆïž
Rangok:
Rang Megnevezés Feladat

1 đŸš¶ KezdƑ sofƑr BetanulĂĄs, alapvetƑ fuvarok teljesĂ­tĂ©se

2 🚖 HaladĂł sofƑr ÖnĂĄllĂł fuvarok, közepes nehĂ©zsĂ©gƱ feladatok

3 ⭐ Tapasztalt sofƑr Mentorálás, bonyolult fuvarok, VIP fuvarok

4 🏎 Profi sofƑr Kiemelt feladatok, VIP, rendezvĂ©nyek kiszolgĂĄlĂĄsa

5 🚹 VIP sofƑr KĂŒlönleges VIP fuvarok, rendezvĂ©nyek kiszolgĂĄlĂĄsa

6 🛡 BiztonsĂĄgi sofƑr VIP szemĂ©lyek kĂ­sĂ©rete, biztonsĂĄgi feladatok

7 📞 DiszpĂ©cser HĂ­vĂĄsok kezelĂ©se, koordinĂĄlĂĄs

8 🧭 Senior DiszpĂ©cser DiszpĂ©cserek irĂĄnyĂ­tĂĄsa, hĂ­vĂĄs- Ă©s fuvarmenedzsment (( 1 fƑ ))

9 đŸ’Œ KoordinĂĄtor RangidƑs sofƑrök Ă©s diszpĂ©cserek koordinĂĄlĂĄsa, stratĂ©giai feladatok (( 1 fƑ ))

10 👑 VezetƑ IrĂĄnyĂ­tĂĄs, stratĂ©gia, frakciĂł menedzsment ((1 fƑ ))
🎹 Színek

SĂĄrga (#FFD700)

❓ FrakciĂł pĂĄlyĂĄzati rĂ©szletek
ÖnĂ©letrajz

Mi a teljes neved Ă©s mikor szĂŒlettĂ©l? -Nova Grimm 2000.01.25
ElĂ©rhetƑsĂ©gek:Tel:+38-76-950-0571, Email:[email protected]
Hol nƑttĂ©l fel,Ă©s hol Ă©lsz Ă©ppen? Los Santos Ă©szaki rĂ©szĂ©n nöttem fel a csalĂĄdommal, És most is Los Santos Ă©szaki rĂ©szĂ©n Élek, egyedĂŒlĂĄllĂłkĂ©nt.
Milyen embernek tartod magad? Én egy ErƑs, Tapasztalt, hiteles, Ă©s alkalmazkodĂł embernek tartom magam.
Mivel foglalkoztĂĄl eddig, Ă©s mit tanultĂĄl belƑle? Eddig több helyen is megfordĂșltam, bĂșszsofƑr, ArĂșszĂĄllĂ­tĂłs, PostĂĄs MĂșnkĂĄk.
JogosĂ­tvĂĄny KategoriĂĄk: B KategĂłria.
Jelenleg mivel foglalkozol? jelenleg a TERRORELHÁRÍTÁSI központ Tagja vagyok.
Hogyan kezeled a stresszes helyzeteket? A Stresszhelyzeteket szerintem elĂ©g jĂłl kezelem, persze ez HelyzettƑl fĂŒgg.

IC tervek:
CsalĂĄdias, AktĂ­v, HosszĂș tĂĄvon mĂŒködƑ frakciĂłt szeretnĂ©k elĂ©rni a Dawn City TaxitĂĄrsasĂĄg vezetĂ©sĂ©vel. Azt szeretnĂ©m hogy a frakciĂłba lĂ©vƑ tagok Ă©lvezzĂ©k amit dolgoznak, ne csak a pĂ©nz legyen a fƑ cĂ©l.
A FrakciĂłban nem feltĂ©tlen az a lĂ©nyeg, hogy sok tag legyen, hanem az hogy ha kevesen is vagyunk ÉlvezzĂŒk, Ă©s beleĂ©lĂ©ssel vĂ©gezzĂŒk a munkĂĄnkat.

Miért téged vålasszunk?:
AzĂ©rt, mert a Dawn City TaxitĂĄrsasĂĄg nem csak egy frakciĂłnak, hanem egy hosszĂș tĂĄvon mƱködƑ, stabil Ă©s aktĂ­v közössĂ©gnek tervezem. Fontos szĂĄmomra a csalĂĄdiassĂĄg, a jĂłkedv, viccelƑdĂ©s. Egy olyan frakciĂłt szerentĂ©k melyben az ember jĂłl Ă©rzi magĂĄt, Ă©s azt csinĂĄl amit szeret.
VezetƑkĂ©nt tĂŒrelmes vagyok, de következetes: a szabĂĄlyokat mindenki betartja, ugyanakkor a tagok tĂĄmogatĂĄst kapnak a fejlƑdĂ©shez. CĂ©lom egy olyan taxi frakciĂł lĂ©trehozĂĄsa, amely nem csak fuvarozĂĄsbĂłl ĂĄll, hanem aktĂ­v, minƑsĂ©gi RP-t biztosĂ­t a vĂĄros Ă©letĂ©ben.
MotivĂĄlt vagyok, idƑt Ă©s energiĂĄt fektetek a frakciĂł mƱködtetĂ©sĂ©be, Ă©s nyitott vagyok az Ășj ötletekre, amelyek elƑre viszik a közössĂ©get.

Skin modok :Skin modok nem szĂŒksĂ©gesek a frakciĂł rĂ©szĂ©re.

MappolĂĄs (ha szĂŒksĂ©ges, maximum 100 objektum):MappolĂĄs nem szĂŒksĂ©ges a FrakciĂł rĂ©szĂ©re, mivel Los Santosban TerĂŒletĂ©n El Corona RĂ©szĂ©n talĂĄlhatĂł egy hely ami megfelelƑ lenne a frakciĂłnak.

ReferenciĂĄk:
KorĂĄbban a következƑ frakciĂł tagja voltam:
DBS- egy pĂĄr hĂłnapig voltam a frakciĂł tagja az alatt a pĂĄr hĂłnap alatt beletanĂșltam az illegĂĄlis dolgokba a szerveren.
A hĂłnapok alatt szerintem egy elĂ©g jĂł rangot sikerĂŒlt megszereznem a frakciĂłba.
DOA-Ebben a FrakciĂłba Al-leader pozĂ­ciĂłba voltam, viszont egy idƑĂștĂĄn kisebb/nagyobb dolgok miatt, leadtam az al-leader rangot.

🚖 City Taxi Company – Mindig Ășton Ă©rted! 🚖

• KedvelĂ©s
Reactions: AlexLS
A pályázatíró idƑhiányára hivatkozva elutasítom.
KöszönjĂŒk a befektetett energiĂĄt.

StĂĄtusz
Ez a téma nem fogad tovåbbi vålaszokat.