- 2025. 03. 16.
- 53
- 34
- LS karakter
- Luna Verdiana
Sziasztok!
Az én álláspontom szerint fogom le írni a dolgokat miért lenne jó vissza vezetni stb...Utoljára a szerveren ezt a frakciót,nagyjából 3 hónapja láttam akkor is,ha maximum 1 hónapig vitték és kikerült a szerveről.Eléggé sokat hozzá járulna a szerverhez mint a rendvédelem részéről mint az illegál,Esetlegesbe nem lenne az illegál részről az,hogy 5-en ki lőnek 25 embert és végig rabolják az egész mapot,rendvédelem részéről pedig egyértelmű szerintem,hogy miért lenne hasznos/használható dolog,megkönyitené a többi TEK-et és a többi rendvédelmis frakciót,mivel jelenleg ki jön kb 25 rendvédelmis egy akcióra,és 3-5 illegálos full rampage-el lehozza (Illegálos vagyok én is,félreértések elkerülése végett).Kicsit meglehetne ezzel az illegálosokat fogni,mivel számukra ez kicsit jobban felébresztené őket arra,hogy taktikusabban megfontoltabban keljen egy akciót végig vinni!Nyilván ezzel sokkal több lövöldözés lenne generálva,de ha normálisan oda figyelve lenne,akkor ezeket el lehet kerülni.De lenne így egy kicsit több rp a rendvédelmi frakcióknak,és nem csak dara menne egész nap...
Köszönöm ha elolvastad,támogasd egy like-al!
.png)