Dawn City Honvédség vissza hozatala!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 16.
53
34
LS karakter
Luna Verdiana
Sziasztok!
Az én álláspontom szerint fogom le írni a dolgokat miért lenne jó vissza vezetni stb...

Utoljára a szerveren ezt a frakciót,nagyjából 3 hónapja láttam akkor is,ha maximum 1 hónapig vitték és kikerült a szerveről.Eléggé sokat hozzá járulna a szerverhez mint a rendvédelem részéről mint az illegál,Esetlegesbe nem lenne az illegál részről az,hogy 5-en ki lőnek 25 embert és végig rabolják az egész mapot,rendvédelem részéről pedig egyértelmű szerintem,hogy miért lenne hasznos/használható dolog,megkönyitené a többi TEK-et és a többi rendvédelmis frakciót,mivel jelenleg ki jön kb 25 rendvédelmis egy akcióra,és 3-5 illegálos full rampage-el lehozza (Illegálos vagyok én is,félreértések elkerülése végett).Kicsit meglehetne ezzel az illegálosokat fogni,mivel számukra ez kicsit jobban felébresztené őket arra,hogy taktikusabban megfontoltabban keljen egy akciót végig vinni!Nyilván ezzel sokkal több lövöldözés lenne generálva,de ha normálisan oda figyelve lenne,akkor ezeket el lehet kerülni.De lenne így egy kicsit több rp a rendvédelmi frakcióknak,és nem csak dara menne egész nap...

Köszönöm ha elolvastad,támogasd egy like-al!

Szia védőital. Teljesen felesleges szerintem. Aki nagyba akarja nyomni az jelentkezik TEKbe. Ehhez nem fog kelleni honvédség. Tatikusabb se lenne semmi, az illegál ugyanúgy csinálná az atm, bank, etc tevékenységeket, annyival lenne nehezebb hogy a rendőr / civil kocsiban ülő rendvédelmisek mellett még egy zöld terepmintás kocsira is fókuszálniuk kell majd amire szintén drága töltényt kell pazarolniuk. Se többet, se kevesebbet nem tenne hozzá a szerver életéhez.

A több rp nem tudom miben fogantatik meg nálad, de most se történik nagy áttörés azonkivül hogy sürgősségi rádión küldi el az egyik frakció a másik frakciót xy hiba miatt. A darát azt a civil maffia, illetve az illegál biztositja, ha nagyon vissza akarjuk forgatni, akkor ne legyen illegál, és waoo, nem a dara menne egész nap. Csak nyilvánvalóan tudjuk mi ezzel a probléma.

Száz szónak is egy a vége, teljesen felesleges még egy "rendvédelmi" frakció bevezetése. Aki nagyon katonásdit akar játszani az megkeresi az iranyasereg.hu weboldalt, vagy a hozzá legközelebbi toborzó irodát.

Ötleted, szerény személyem szerint nem támogatom. De ettől függetlenül, nem árt ha néha-néha rákérdezünk a dolgokra hogy szotyi.

• Kedvelés
Reactions: cashapp addict
Szia, próbáltuk, nem jött be. Felettem egyébként leírták a fontosabb részeket, bár pár dologgal nem tudok azonosulni. Természetesen nem zárkózunk el örökre a Honvédség frakciótól, viszont egyelőre biztosan pihen.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.