David2 - Ghost

• Thread starter Thread starter David2
  • Start date Start date
  • Válaszok 12
  • Látta 144
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

David2

Újonc
2025. 03. 17.
66
6
LS karakter
Thomas Berwick
LV Karakter
Andrew Crowson
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Thomas Berwick

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ghost

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen ügyintézés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Nincsen

Megjegyzés:

Úgy történt az egész, hogy kórháznál voltam és ott voltak illegálosok amit IC nem is tudok hogy azok de mivel TEK-es vagyok elkezdtem őket követni egyiknél nagykalit láttam 2 is elmentek birtok de rosszul sültek el a dolgok megosztottam a kordimat, hogy *fegyveresek* aztán rám is tartották admin lett hivva aztat tudtam is bizonyitani de arról is kért vidi-t hogy láttam nála fegyvert meg sem hallgatott engemet az admin csak cselekedet kiderült, hogy fraki skinbe voltam de addig nem is akartam levenni amég meg nem hallgat mert csak az ő véleményét mondta meg az illegálnak hitt mivel többen voltak én meg magamba és meg is kaptam a kitiltásomat ez végett tegnap is volt Ghost-nak egy helytelen ügyintézés mivel nem hallgatja meg mind a két felet meghallgat egyiket aztán cselekszik és adja is a szankciókat.

Cső! Többször kértelek meg téged rá, hogy vedd le a skint... (Több percen keresztül) Te legtöbbször flegmán odaszúrtál valamit erre, nem voltál hajlandó levenni, még akkor sem amikor odageteltelek plázához. (Semmibe vetted amit mondtam neked, én pedig nem fogok könyörögni.)

[2025-08-10 17:39:50] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Thomas, miért van rajtad ez a skin? ))
[2025-08-10 17:40:37] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Ez egy frakciónak a skinje lett, lekéne váltanod, Thomas. ))
[2025-08-10 17:40:40] [Output] : Thomas Berwick: (( tudod van pénz mindent el lehet intézni ))
[2025-08-10 17:41:35] [Output] : Thomas Berwick: (( nm kell getelned van 4 kerekem ))
[2025-08-10 17:42:01] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Vedd le akkor kérlek. Minél hamarabb. ))
[2025-08-10 17:42:07] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Ha meg RP-be vagy akkor utána. ))
[2025-08-10 17:42:14] [Output] : Thomas Berwick: (( most leveszem de később már nem és nem kell nkm gett ))
[2025-08-10 17:42:20] [Output] : Tayvion Caldwell: (( /setskin 136 1 ))
[2025-08-10 17:42:24] [Output] : Thomas Berwick: (( persze ))
[2025-08-10 17:42:25] [Output] : Drake Coleman: (( az cj skin ))
[2025-08-10 17:42:27] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Nem tudok kettesként setskinelni. ))
[2025-08-10 17:42:33] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Majd RP után leveszi. ))
[2025-08-10 17:42:34] [Output] : Thomas Berwick: (( hála istennek ))

Az MG részre pedig annyit, hogy a birtokon ketten voltak, az egyiküknél egy TEC-9 volt, a másik fegyvertelen volt... Bizonyítékot kértem arról tőled, hogy te valóban láttad azt, hogy bárkinél van bármilyen lőfegyver amiért hívtad az erősítést. Nem kaptam semmit "nem fogok mindent videózni" címszóval. Ha nem veszel semmibe, ennyi miatt kaptál volna csak szankciót.

[2025-08-10 17:49:58] [Output] : Thomas Berwick: (( nagykalis is volt igy tudtam ))
[2025-08-10 17:50:06] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Ki volt a nagykalis? ))
[2025-08-10 17:50:14] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Egy TEC-9 van Drakenél. )) ->

[2025-08-10 17:51:28] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Egy képet vagy videót küldj már arról, hogy láttál te bárkinél fegyvert. ))
[2025-08-10 17:51:39] [Output] : Thomas Berwick: (( sztd én azt fogom videózni? ))
[2025-08-10 17:51:44] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Rendben. ))
[2025-08-10 17:52:04] [Output] : Thomas Berwick: (( nm kell mindenről videókat csinálni ))
[2025-08-10 17:52:10] [Output] : Tayvion Caldwell: (( de ))
[2025-08-10 17:52:18] [Output] : Thomas Berwick: (( jah persze minek elmondanad? ))
[2025-08-10 17:54:33] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Osztom akkor a szankciót, előtte elgetellek ruhaboltba. ))
[2025-08-10 17:54:37] [Output] : Admin 2 Ghost: (( És leveszed a skint. ))
[2025-08-10 17:54:45] [Output] : Thomas Berwick: (( azt hiszed h mindenről fogok küldeni vidi? ))

2025-08-10 17:55:57] [Output] : Thomas Berwick: (( nm ez végett ucp-m nm fogom rontani mert lehetett rajta látni nagy kalit ))
[2025-08-10 17:56:07] [Output] : Thomas Berwick: (( jah és te azoknak hiszel akik többen vannak ))
[2025-08-10 17:56:17] [Output] : Thomas Berwick: (( és ezt hivjá helytelen ügyintézésnek ))
[2025-08-10 17:56:20] [Output] : Admin 2 Ghost: (( TEC-9 volt nála, hol láttál te nagykalit? Ezért kértem tőled a bizonyítékot. ))
[2025-08-10 17:56:30] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Mert ha tényleg volt náluk nagykali, akkor nem kapsz MG jailt. ))
[2025-08-10 17:56:34] [Output] : Thomas Berwick: (( az egyik kifagyott aki még ott volt nagykalival ))
[2025-08-10 17:56:55] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Erről szeretnék kérni tőled bizonyítékot, semmi többről. ))
[2025-08-10 17:56:56] [Output] : Thomas Berwick: (( tényleg volt nm csináltam vidit mivel feleslegesnek tartottam ))
[2025-08-10 17:57:09] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Hogy te láttad azt, hogy nagykaliber van bárkinél is. ))
[2025-08-10 17:57:23] [Output] : Thomas Berwick: (( igazán elnézhetnéd mivel most mindenki hibáztat mindenkit ))
[2025-08-10 17:57:33] [Output] : Thomas Berwick: (( senkinek semmi bizi nincs ))
[2025-08-10 17:57:34] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Nem fogom elnézni a szabálysértést. ))
[2025-08-10 17:57:51] [Output] : Thomas Berwick: (( és ez nm igy megy h annak hiszel akik többen vannak ))
[2025-08-10 17:57:52] [Output] : Admin 2 Ghost: (( Szóval... Utoljára kérlek meg arra, hogy vedd le magadról a skint. ))

A tegnapi ügyre visszatérve, meghallgattam mindkét felet, ugyanakkor volt egy játékos aki nem volt fent a szerveren, utólag derült ki, hogy kifagyott... Amint fellépett felvettük a kapcsolatot, de ő megközölte velem, hogy "nem beszélek én veled semmit....." Ezt a bíráló adminisztrátor megtekintheti a 132690 számú reportban.

Utoljára szerkesztve:
Hárman voltak a srácok mivel valakit felvettek kórháznál de a feje felett már nem volt neki az újraeledes mivel Tek es vagyok kovettem rosszul sultek el a dolgok kicsit de volt idom kordit kuldeni nem gondoltam bele hogy mi lesz pontosan igy nem csinaltam videot hogy nagykalisat vettek fel es en elobb elszerettem volna neked mondani az egeszet de te a skinnel voltal elfoglalva es ha mindjart leveszem akkor egyenesen jailt adsz alig tudtam valamit mondani is es az id-t is elirtad igy mast kibannoltal aztan jottem en es most szerinted akit kibannoltal annak a sracnak mennyire eszet ez jol hogy most egy bann lesz az ucp-nél?

Hárman voltak a srácok mivel valakit felvettek kórháznál de a feje felett már nem volt neki az újraeledes mivel Tek es vagyok kovettem rosszul sultek el a dolgok kicsit de volt idom kordit kuldeni nem gondoltam bele hogy mi lesz pontosan igy nem csinaltam videot hogy nagykalisat vettek fel es en elobb elszerettem volna neked mondani az egeszet de te a skinnel voltal elfoglalva es ha mindjart leveszem akkor egyenesen jailt adsz alig tudtam valamit mondani is es az id-t is elirtad igy mast kibannoltal aztan jottem en es most szerinted akit kibannoltal annak a sracnak mennyire eszet ez jol hogy most egy bann lesz az ucp-nél?
Természetesen meghallgattalak volna(és meg is hallgattalak), a logban is látszik, hogy nem egyszer kérdeztem rá/magyaráztam az MG-vel kapcsolatban... Kötelességem meghallgatni mindkét felet. A harmadik srác a birtokon spawnolt, ott lépett fel... Ezért (is) kértem tőled bizonyítékot arról, hogy te láttad őt, vagy bárki mást fegyverrel. Nem kaptam azóta sem.

A téves kitiltás pedig valóban hiba volt részemről, amit azonnal orvosoltam és fel is kerestem a játékost amint visszajött. Elírtam az ID-t, hibázni emberi dolog. ( )

Most ha úgy is veszuk lehet hogy en is hibaztam mivel nem hallgatam rád egyből de emberi dolgo 1x megesik mindenkivel hogy hibázik de nem egyből a kitiltás a megoldás es az MG vel nm tudok egyutt erteni mivel nem volt senkinek bizi rola te se lattad mi torten mivel csak hivtak es nyilvan velem van a gond😕

És igy várhatok 1 hónapot mivel semmi MG nem történt

Így ez végett véget is ért a karrierem a TEK-be de nem tudok mit tenni. Várjuk meg Dominik válaszát.

Nem az MG miatt kaptad a kitiltást, hanem azért, mert semmibevetted a szavaimat... Az MG-t ettől függetlenül elkövetted, így azt is társítottam az indokhoz... Az meg, hogy kb 20 percen keresztül kell neked könyörögni, hogy vedd le a skint, nem tudom annyival letudni, hogy egy kis hibázás. Az MG pedig megtörtént, mert te fegyveresekre hívtál erősítést, holott nem is volt senkin látható fegyver, nem véletlen lett elkérve tőled bármiféle bizonyíték, mert ha esetleg mutattál volna egy képet/videót a kért dologról, elkerülhető lett volna ez az egész.

Várom a bíráló admin válaszát.

Nem az MG miatt kaptad a kitiltást, hanem azért, mert semmibevetted a szavaimat... Az MG-t ettől függetlenül elkövetted, így azt is társítottam az indokhoz... Az meg, hogy kb 20 percen keresztül kell neked könyörögni, hogy vedd le a skint, nem tudom annyival letudni, hogy egy kis hibázás. Az MG pedig megtörtént, mert te fegyveresekre hívtál erősítést, holott nem is volt senkin látható fegyver, nem véletlen lett elkérve tőled bármiféle bizonyíték, mert ha esetleg mutattál volna egy képet/videót a kért dologról, elkerülhető lett volna ez az egész.

Várom a bíráló admin válaszát.
Mivel senkinek nem volt semmi bizonyítéka igy nem az a megoldás hogy én má mindjárt Szankcionalva legyek mivel ennyibol tortenik egy bugg pl kocsi vegett hogy elkezd fustolni vagy lagg barmi bizonyitek nelkul full fixet nem adtok itt se volt senkinek semmi bizi a srac kifagyhatott mivel harman voltak

Ha úgy vesszük te is hibát követtél el azzal, hogy mast tiltottal ha most pl en kovetek hibat azt meg nem nezi el senki sem ez a legjobb benne hiaba tisztaztad ha hibat kovettel el en nem hibaztam es bannon vagyok mivel amikor plazahoz geteltel barmit is mondtam te a skinnel voltal elfoglalva egyebkent honnan tudod hogy fraki skin egy vagy se mert arrol bizit nm kuldtek

Megjöttem a bírálatommal!

@David2 Amilyen lekezelő undorító stílust tanusítottál az adminnal szemben szerintem örülj neki hogy ezt az 1 hónap pihenőt kaptad csak!
Ha te állitasz valamit azt ésszerű lenne bizonyitani is mivel csak akkor lehet kezdeni vele bármit is, jelen esetben nem tudtad bizonyitani így nem tud mit tenni vele az adminisztrátor! Legközelebb szerintem vedd fontolóra amit az admin kér tőled, ezzel talán elkerülhető lett volna a kitiltásod.

A kitiltásodat módosítottam két hónapra a stílusod miatt, reméljük tanulsz az esetből!

A panasz jogtalan az adminisztrátor nem hibázott!

• Wow
  • Kedvelés
Reactions: @ghost és David2
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.