NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: David Meyer
1.2 Születési helye: San Fierro
1.3 Születési ideje: 1997.05.30
1.4 Bejelentett lakcíme: 31 Paradiso Street, San Fierro
1.5 Személyi igazolvány száma: 305513ID
1.6 Telefonszáma: +38-76-998-2475
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Sok városban jártam már és még nem volt szerencsém még pénzügyőrnek jelentkezni és nagyon érdekel a munkaköre.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A NAV feladata a cégek és magánszemélyek ellenőrzése, az adók beszedése, az adócsalók leleplezése és az illegális áruk terjedésének megakadályozása.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen, van különbség. A motozás alaposabb, mert olyan területeket is átvizsgálhatunk, amiket egy egyszerű ruházatellenőrzésnél nem lehetne.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Ügyel arra, hogy a határokon és a kereskedelemben minden törvényesen történjen.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Adócsalásnak nevezik, amikor valaki szándékosan megtéveszti az adóhatóságot, hogy elkerülje az adófizetést, ezzel kárt okozva az állami költségvetésnek.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Noel1.2 Hány éves vagy?
- 181.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- kb 1 hónapja, de nagyon megtetszett a szerver és ezért szeretnék pénzügyőrnek jelentkezni.
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 84762.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- Jelenleg 338 percem van a szerveren, de más szervereken is játszottam már így az RP tudásom az megvan hozzá.2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- Nem volt még név váltásom. [
] 2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- Nem voltam még. [
] 2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
- Nem voltam még. [
]
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Még nem volt alkalmam frakcióhoz csatlakozni ezen a szerveren.3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Nem, még nem volt alkalmam.3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Igen, szerintem teljesíthető.3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Lényegében a barátommal szeretnék RP-zni és kipróbálni magamat pénzügyőrként. Ő mesélte, hogy milyen izgalmas maga a pénzügyőri munka és szeretnék vele tartani.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen rendelkezek Discorddal és müködő mikrofonnal. 4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Az egyik barátom segített akit már sikeresen felvettek a NAV-hoz mint pénzügyőr abban, hogy hogyan is fejezzem ki magam.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
David Meyer
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
San Fierro, 2025.06.25.