David Locattelo --- Noemi Falcone Ricci [FunFact]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lsx

Újonc
2025. 10. 18.
15
5
LS karakter
David Locattelo
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

David Locattelo
Panaszra tett személy InGame neve:
Noemi Falcone Ricci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Elöre is köszi!

• Kedvelés
Reactions: Bianca Graziano
hali nem gondolnám PG nek mert a kolegád aki fegyvert szeretet volna rám tartani látszik a te videódon is hogy falnak tartja és a fal le fele nézeti a fegyvert ezzáltal nem tudot volna rám löni. videó van a szemszömeg ből is biráló admin küldöm. Viszont azt nem értem hogy miért van még mindig körözésem mikor 2 kezemen nem tudom meg számolni akción hány szor haltam meg

Utoljára szerkesztve:
hali nem gondolnám PG nek mert a kolegád aki fegyvert szeretet volna rám tartani látszik a te videódon is hogy falnak tartja és a fal le fele nézeti a fegyvert ezzáltal nem tudot volna rám löni. videó van a szemszömeg ből is biráló admin küldöm.
Csao! rád tartottam, az hogy a falnak tartottam nem tudok honnann jött. ha kell van én szemszögemből is vidi.

hali nem gondolnám PG nek mert a kolegád aki fegyvert szeretet volna rám tartani látszik a te videódon is hogy falnak tartja és a fal le fele nézeti a fegyvert ezzáltal nem tudot volna rám löni. videó van a szemszömeg ből is biráló admin küldöm.
A lézer ugyan úgy az autón volt ahogy a fegyver is igy kicsit lejebb tartotta de tartotta, van egy másik fov ahol a társam tartja ha kell azt el is küldöm részemről ennyi én várom az admin birálatátt.

Csao! rád tartottam, az hogy a falnak tartottam nem tudok honnann jött. ha kell van én szemszögemből is vidi.
itt is látszik és itt a én szemszögem is mikor már tisztán rám volt tartva akkor már mentem és ahogy elöbb is le irtam a körözést nem értem mivel nagyon sokszor haltam már meg és ez nem mai napos körözés de mai nap is meg haltam LS gyárban és még mindig körözésem van ez elég érdekes számomra

A lézer ugyan úgy az autón volt ahogy a fegyver is igy kicsit lejebb tartotta de tartotta, van egy másik fov ahol a társam tartja ha kell azt el is küldöm részemről ennyi én várom az admin birálatátt.
A lézer re ennyire nem hivat koznék mivel a sokkolónak is piros lézere van. Az hogy a lézer rajtam volt sokat nem jelent mivel ha a fegyver csove le fele néz akkor nem oda fog löni ahova a lézer mutat. És tényleg a körözésem még mindig nem értem és szeretnék rá magyarázatot kérni ha nem nagy gond.

A lézer re ennyire nem hivat koznék mivel a sokkolónak is piros lézere van. Az hogy a lézer rajtam volt sokat nem jelent mivel ha a fegyver csove le fele néz akkor nem oda fog löni ahova a lézer mutat. És tényleg a körözésem még mindig nem értem és szeretnék rá magyarázatot kérni ha nem nagy gond.
Arról nem tehetek hogy nem vették le a körözést, egyszer már ki akartalak spike-ozni azért mentem rád. És Mert elsőnek a kocsi motorháztetőjére tartottam egy fél tized másodpercig nem hiszem hogy sokat számitana.

Arról nem tehetek hogy nem vették le a körözést, egyszer már ki akartalak spike-ozni azért mentem rád. És Mert elsőnek a kocsi motorháztetőjére tartottam egy fél tized másodpercig nem hiszem hogy sokat számitana.
az lehet hogy a körözés fent maradása miatt pont nem te tehetsz rola de akkor is ennek a egész nek semmi értelme ha szeretnéd / szeretnétek tudok rola küldeni videot időt hogy az nap is haltam meg és ezzáltal hogy fent maradt a körözésem indök nélkül lettem üldözve és meg azt sem tudtam volna meg csinálni hogy meg álok és szolók occ hogy nem kéne rajtam körözés legyen mert nem figyeltek rá és ugyan ugy be visztek és kapom a ic jailt valós tapasztalat igazábol most ha azt nézem mindt a két fél hibázot ( a kétfélbe magamat is bele értem ) ha gondolod benne vagyok hogy fel mennyünk dc re meg beszéljük

Sziasztok! Megérkeztem a bírálattal!

Nos, a felvételeket át néztem, minden másodpercét kikockázva, mind a Panaszkönyvet nyitó illetőleg a Panaszolt fél bizonyítékát.
Ennek értelmében a fegyver bár elő volt véve a NAV részéről, a lézer viszont a fal mögött volt még Noemi Falcone Ricci pedig már gurult az autóval amikor a lézer rá szegeződött. Ennek értelmében a Panaszkönyv jogtalan, a játékos nem hibázott szankció nélkül zárom!

• Kedvelés
Reactions: Bianca Graziano
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.