David Locattelo -- Jerold brown [Rey]

• Thread starter Thread starter Lsx
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 162
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lsx

Újonc
2025. 10. 18.
20
5
LS karakter
David Locattelo
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

David Locattelo
Panaszra tett személy InGame neve:
Jerold Brown
Panasz oka, leírása, kifejtése:
elátás minigame allati kill
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
,
Megjegyzés:
Előre is köszi

Sziasztok srácok!

Menekülés közben, már lőttünk párszor egymásra majd elmenekültünk.
Én voltam a G80al!

Utána kergetett a fekete Demont, aki be rádiózta hogy sos erősités kell neki 4sávosra mert lövöldöztök.

Ahogy oda értünk, elkezdtük keresni mert nem reagált a rádión.
Ahogy megláttalak téged, messziről azt hittük hogy őt látod el vagy bilincseled.
Közelebb érve láttuk, hogy mi a helyzet.

Messziről nem láttuk tisztán, hogy épp ellátod inkább ugy nézett ki mintha bilincselnéd.

Összefoglalva:
Alapból lövöldözés volt közöttünk mint 051, VS rendvédelem.
Azt hittük, megölted a társunkat, amugy elraboltunk volna simán.
Ugy nézett ki mintha, bilincselted volna! Mivel buggolt melletted a katona! (Olyan szinten buggolt, hogy 3tár fejesből nem lehetett megölni sisak nélkül!)

Sziasztok srácok!

Menekülés közben, már lőttünk párszor egymásra majd elmenekültünk.
Én voltam a G80al!

Utána kergetett a fekete Demont, aki be rádiózta hogy sos erősités kell neki 4sávosra mert lövöldöztök.

Ahogy oda értünk, elkezdtük keresni mert nem reagált a rádión.
Ahogy megláttalak téged, messziről azt hittük hogy őt látod el vagy bilincseled.
Közelebb érve láttuk, hogy mi a helyzet.

Messziről nem láttuk tisztán, hogy épp ellátod inkább ugy nézett ki mintha bilincselnéd.

Összefoglalva:
Alapból lövöldözés volt közöttünk mint 051, VS rendvédelem.
Azt hittük, megölted a társunkat, amugy elraboltunk volna simán.
Ugy nézett ki mintha, bilincselted volna! Mivel buggolt melletted a katona! (Olyan szinten buggolt, hogy 3tár fejesből nem lehetett megölni sisak nélkül!)
Szimplán be bugolt de előbb kéne nézni mint lőni és akkor nem lenne ez de amikor közel is voltatok akkor is lőtettek tovább majd mikor meghaltam akkor is lőtettek a társam ra aki be buggolt majd utána resizet is de szerintem név alapján a társatokat fellismeritek és nem lőttök

Én értem hogy mi a problémád.
Értsd meg te is a povom!

A társamat kerestem, akire azt hittük hogy megölted.
Erősitést kért, oda mentünk, nem találtuk, és utána láttuk ahogy egye mber fekszek, a másik mellette. A kocsidat felismertük, ezért lőttünk.

Ha látjuk, hogy szeded, akkor le fegyvereztünk volna mind a kettőtöket.
HCra megyünk, nem darára.

• Kedvelés
Reactions: Lsx
Én értem hogy mi a problémád.
Értsd meg te is a povom!

A társamat kerestem, akire azt hittük hogy megölted.
Erősitést kért, oda mentünk, nem találtuk, és utána láttuk ahogy egye mber fekszek, a másik mellette. A kocsidat felismertük, ezért lőttünk.

Ha látjuk, hogy szeded, akkor le fegyvereztünk volna mind a kettőtöket.
HCra megyünk, nem darára.
Akkor miért nem fegyvereztettek le? Vagy csak közelebb mentek hogy biztosra mentek hogy nem éppen bilincselem. Igen megértem a te pov-odat el is fogadom de egyből az volt a bajotok és ooc irtátok hogy nem hal meg a társam nem az hogy miközben szedem fell az embert megöltettek de mindegyis ez már elmúlt várom az admin válaszát részemről ennyi.

Jerold, a te kötelességed utána járni, hogy ki az, aki lőhető, és ki nem. Éppen az ellátást végző navost sikerült lelőnöd, ami nem elfogadható.
Kapni fogsz a szerveren egy adminjailt, viszont ahogy elnéztem az UCP-d, gyakori a probléma veled. Próbáld meg kicsit kevesebb szabálysértésbe beleütni az orrod, mert hosszútávon nem kifizetődő.

Jogos a panasz.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.