- 2025. 05. 10.
- 40
- 11
- LS karakter
- Alexandra D Santos
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dávidnak hívnak,16 éves vagyok
Account ID-d?
> 4486
Hány játszott perccel rendelkezel?
>jelenleg 14 911 perccel rendelkezem
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok/Szia Dávidnak hívnak 16 éves Tolcsván élek, Sátoraljaújhelyen járok suliba ahol a Szent István Katolikus Gimnáziumban és Technikumban 10. évfolyamba lépek idén.
A hobbim a játszás és régebben spórtóltam is, fociztam,jégkorongoztam,bírkóztam. Általában egy nyugodt személyiségű vagyok, nem tudnak felidegesíteni olyan könnyen,inkább rászoktam hagyni hagy mondja. Szeretek segíteni olyan embereknek akik nem tudnak pár dolgot.Ami érdekel arra általában nyitott vagyok új dolgokat megtanulni és új barátokat, társaságokat megismerni.
Körülbelül 5-6 éve MTA-zok többfajta szerveren ahol kisebb nagyobb eredményeket is elértem.
Jelenleg a DawnMTA-n szeretném a karakteremet kifejleszteni és magam is,hogy még több mindent megtudjak és elismerjenek.
Sokat vagyok jelen a szerveren így tudnék segíteni az adminoknak és a játékosoknak is egyaránt.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Kérdésekre válaszolni amellyel segíti az adminok munkályát.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Nem bunkó,jó a hozzá állása,tényleg szereti amit csinál,nem csak egyéb juttatásokért hanem igen is segíteni szeretni mindenkinek.Illetve tudja a szerver szabályzatot,normális hozzá állás és figyelem.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék ezt "csatlakozni" mert,hogy segítsek az adminoknak és a játékosoknak egyaránt illetve szeretnék újabb dolgokat megtanulni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Kedves vagyok,viszonylag gyors,alázatos,nyugodt természetű,oda figyelek
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 3-4-5 órát de sulitól és munkáktól függ.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza:Azért ezt mert itt tudja kiváltani az okmányokat ami nagyon fontos és elengedhetetlen,házat itt tudja bejelenteni.
Autósiskola:Itt tudja a jogosítványt lerakni ami elnem engedhetetlen ha van egy járműved mert különben megbüntetnek,a jogosítványt is majd a Városházán tudja kiváltani sikeres kressz és forgalmi vizsga után.
Autókereskedés:Ha van már elegendő okmányod ami feljogosít arra hoyg legállisan vezess akkor itt tudsz gépjárművet venni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Kedves,segítőkész és hamar betudok illeszkedni
Lusta vagyok,menőzni szoktam néha,túlgondolok általában pár szituácót
.png)