David Brown jelentkezése a NAV ba

• Thread starter Thread starter Zoli1
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 157
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zoli1

Barangoló
2025. 09. 27.
128
13
LS karakter
David Brown

nav.webp

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!

1. SZEMÉLYES ADATOK
1.1 Jelentkező teljes neve: David Brown
1.2 Születési helye: New York
1.3 Születési ideje: 1999.08.15
1.4 Bejelentett lakcíme: nincs
1.5 Személyi igazolvány száma: 805874YE
1.6 Telefonszáma: +38-76-237-3595
1.7 Ön büntetett előéletű? nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK
2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Azért szeretnék a Nemzeti adó és vámhivatal tagja lenni mert szeretnék egy közösséghez tartozni. Szeretem a rendvédelmis életet és az akciokat.​
2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- a Nemzeti Ado és Vámhivatal feladata az hogy gondoskodjon arrol hogy mindenki megfelelöen adozik , nem történik pénzmosás, cégek ellenörzése​
2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen van a ruházat átvizsgálásnál csak át tapogatjuk az ember ruházatát esetleg meg nézzük a zsebet de a motozásnál sokkal alaposabban kutatjuk át az ember ruházatát
2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Cégek ellenörzése,a rend fenntartása, gondoskodni arrol hogy az emberek megfelelöen adóznak
2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Amennyiben valaki meglopja az államot költségvetési csalást követ el

ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!

1.
1.1 Hogy hívnak?
- Zoltán
1.2 Hány éves vagy?
- 15
1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- Válasz
2. UCP ADATOK
2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
-[0/ICODE] https://imgur.com/6Tz9GNM[/FONT][/INDENT] [INDENT=2][FONT=tahoma]2.3 [B][COLOR=rgb(189, 188, 191)][SIZE=4]Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.[/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/INDENT] [INDENT=2][FONT=tahoma][ICODE]-
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK
3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- nem voltam még frakcioban
3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- nem voltam
3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- igen
3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Egy frakcio tagja szeretnék lenni és a rendvédelmet választottam mivel nem szeretnék illegálba menni és a haverom is NAV os
4. EGYÉB ADATOK
4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- igen mindkettövel rendelkezek
4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- a fejemböl szedtem az informáciokat és kicsit a nav os haverom segitett a lap megirásában

lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.

JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
David Brown
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Los Santos, 2025.09.27.

https://liladam.hu/wuBeT.png erdekes a srac! kicsit keveri az ic-ooct
Nagyon sajnálom amit csináltam,hirtelen össze kevertem az icc-ooct mert annyira meglepődtem a rablástol mert még soha nem raboltak ki és nem tudtam hogy igazán mit is kellet volna csináljak.
Nagyon sajnálom ami történt tényleg, hogy többet nem fordul elő ilyen,mert még soha nem kevertem igy össze az ic-ooct ,mégegyszer bocsi

nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((OOC Indok: ---))​

Üdvözlettel
Emma Mill Altábornagy
NAV Humánerőforrás Osztály.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.