Dave Smith jelentkezés Rendőrség

Venom1114

Újonc
2025. 06. 02.
31
0
LS karakter
Dave Smtih
1. Discord neved: david20091111
2. Hogyan szólíthatunk? Dávid/Dave
3. Hány éves vagy? 16
4. Játszott perceid száma? 12357
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam a korábbi Rendőrségnél.
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Dávid vagyok 16 éves. Jelenleg középiskolában tanulok Debrecenben. Középiskola mellett rp-zem több éve és voltam már a szerveren rendőr viszont inaktivitás miatt ki lettem rakva. (Gép hibám volt.)
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
-Segítőkész, barátságos, könnyen tanulok
-Lobbanékony, hiperaktív, szókimondó
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Dave Smith
2. Születési helye, ideje: Los Santos 1996.04.02
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Akadémia
4. Büntetett előéletű? nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Nem tervezek ameddig jutok.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Szolgáltam.
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállítom a személyt, bemutatkozom (jelvényszám, rangfokozat, név) elkérem az iratokat mindent körültekintően átnézve, leellenőrizve az esetleges járművet majd ha szükséges intézkedem.
8. Mi maga a rendőrség? Rendvédelmi szerv a város és a lakosok védelme.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? Feljebb való akár egy ranggal is magasabb kolléga, közvetlen felettes: nála általában nincs nagyobb, állandó főnök.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Szabálysértés súlyossága és a priusz indoka által.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Dave Smith vagyok, jelenleg vontatással és személyfuvarozással foglalkozom. Régebben voltam rendőr és szeretnék visszatérni a köreikbe hiszen szerettem csinálni a feladatkört illetve teljes mértékben odatettem magam mindig is.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Felmérem a kockázat szintjét majd ha szükséges és a szituáció engedi ellen tűzet nyitunk.
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Beviszem az őrsre az anyagokat lefoglalom és kihallgatom a személyt honnan szerezte és a hallottak alapján intézkedem.

Attachments

• Képernyőfelvétel (450).png
    Képernyőfelvétel (450).png
    223.4 KB · Látta: 125
Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: nagya2593-al))