Elfogadva Dary Oel - Csabbaur

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tamas03640

Újonc
2025. 06. 11.
8
5
LS karakter
Ali Jori
dawn.png

Neved:
< Dary Oel >

Kitiltás időpontja:
<
2025.11.01. 0:14 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Csabbaur >

A kitiltás indoka:
<
Bugkihasználás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok, a tegnapi kaszinós bugot használtam ki én is, és ez ügyből adódóan szeretnék az unban lehetőségével élni. Utánajártam valamennyire a dolgoknak, és úgy láttam, hogy két féle módon lett büntetve ez a bug. Volt akinél az összes KP el lett véve, és volt aki instant ban-t kapott mint én. Aki instant ban-t kapott az a pofátlansága miatt kapta, viszont szerintem mindenki pofátlan volt a másik játékosokkal szemben, akik becsületesek voltak, szóval ezt a pofátlanságot akkor a stílusra tudom elképzelni az én ertelmezésem szerint. Csabbaur odajött hozzám, kérdezte, hogy hogy sikerült összehozni ennyi pénzt, letárgyaltuk hogy az új lovas játékkal nagyrészt, majd a végén leírtam konkrétabban, hogy a kis tétekkel nyertem ennyit. Asszem erre írta volt Csabbaur, hogy oké meglátjuk, majd elment. Ezután egy fél órát még fent voltam a szerón, majd léptem és pár óra múlva küldték, hogy bannoltak. Úgy gondolom, hogy nem voltam tiszteletlen, igaz ékezet nélkül írtam, de azt nem rossz szándékkal tettem, én úgy szoktam írni nagyrészt mert gyorsabb és kényelmesebb számomra, de elnézést kérek ha ez lekezelőnek tűnt, ezért is írok most itt ékezettel. Ezt a dolgot látom talán ami miatt a pofátlan kategóriába tartozom (maga a bug használatán kívül ami szerint mindenki az aki használta), és ez a kérelem által szeretném kérni én is a KP lenullázós büntetési formát, ha megoldható. Óriási volt a csábítása ennek a bugnak, és nem is hagytam ki, szóval egy percig sem állítom, hogy nem vagyok hibás, csak én is a másik büntetést szeretném kapni ha lehet, mivel nem voltam különb a haverjaimnál se pl, akikkel ugyan azt csináltuk, csak ők KP nullázást kaptak. Én a szervert elég komolyan vettem szerintem, ami az UCP-men is látszik (4 jailem van összbe, amiből egy ck nv kérelem, egy meg jogtalan volt és kivettek, tehát a szintemhez mérten nem túl sok az a 2 jail), jártam több frakcióban is, jelenleg is frakció tagja vagyok, és szeretnék még emlékeket szerezni a szerveren.

Végezetül pedig igen, kihasználtam a bugot, teljesen jogos a büntetésem, és elnézést kérek érte, jó leckeként megmarad majd a fejemben ha netán megkapom a másik büntetési formát. További infókat, tárgyalni valókat dumálhatunk még a hozzászólásokban, részemről megvan a hajlam az ügy tisztázására. Köszönöm ha időt fordítottál az üzenetem elolvasására.
>

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.