Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: darreel._2. Hogyan szólíthatunk? Robi.3. Hány éves vagy? 18 éves vagyok jelenleg.4. Játtszott perceid száma? 61355. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, voltam. Elég sok szerveren voltam rendvédelmi szervezet tagja.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
, Ez az egy jailem volt, a frakció azóta megszűnt.7. Mesélj magadról pár mondatban. 18 éves vagyok. Robi-nak hívnak. Szabadidőmben szeretek számítógépezni, biciklizni és sportolni. Szeretem a Rock zenéket de mást is meghallgatok. 5 éve RP-zek kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Sok rendvédelmi szervezetnél voltam kisebb-nagyobb szervereken. Szeretek csapatban dolgozni. Magamat egy nyugodt, kedves és segítőkész személyiségnek tartom.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Kedves, segítőkész, nyugodt természetű. Negatív: Kishitű, néha lusta, aggodalmaskodó.Általános adatok
1. Teljes neve: Darrel Reece2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1998. 03. 15.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi.4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? 2 hónap múlva CR alosztályban képzelném el magamat. Egy nagyobb rendfokozatban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen, szolgáltam már több fegyveres szervnél.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Közúti ellenőrzéskor fény és hangjelzést hajtanék végre majd ezek után megafont használok. Amíg az illető nem állítja le a gépjárműve motorját addig én se szállok ki. Berádiózom, hogy igazoltatást végzek, a rádióba szerepelnie kell a autó típusának, színének, rendszámának illetve, hogy hol állítottam félre. Az gépjárműhöz sétálok majd napszaknak köszönök és bemutatkozok Név, honnan jöttem, rendfokozat majd jelvényszám alapján. Elkérem a személyigazolványát, jogosítványt és a forgalmi engedélyt is. Megkérdezem a nevét majd ha stimmelt ellenőrizem a rendszerben, az autóhoz sétálok majd az MDC-n keresztül lekérdezem a neve alapján. Ellenőrizem nincs e körözés alatt majd ezek után a gépjárműve rendszámát is ellenőrizem. Ha minden rendben volt vissza sétálok az illetőhöz aztán megkérem, hogy nyissa fel a csomagteret, miután felnyitotta ellenőrizem, hogy van e benne Elsősegély láda. Ha ez hiányzik csekk kiállításra kerülhet a sor. Ha viszont minden rendben volt visszaadom az iratait majd elköszönök tőle. Ezek után a rádión jelzem az igazoltatás befejezését és, hogy tovább folytatom a járőrszolgálatot.8. Mi maga a rendőrség? Maga a rendőrség egy állami, fegyveres rendvédelmi szervezet. Feladata a közbiztonság és a belső rend védelme. Bűncselekmények megelőz9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A különbség a feljebb való és közvetlen felettes között az-az, hogy a közvetlen felettes az aki ellenőrzi az én munkámat, hogy jól csinálok e mindent. Vele vagy beosztva a szolgálat során és vele tartom a kapcsolatot. Feljebb való felettes pedig bármelyik magasabb rangú személy és közvetlen kapcsolatban állok vele. A munkámat viszont nem kezeli.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha az adott személy rendelkezik priusszal akkor nyilván szigorúbban fogom kezelni mint az átlag, többi embert.11. Meséljen magáról pár mondatban. Darrel Reece a nevem. 1998.03.15.-én születtem Los Santos-ban. Apám rendőr volt így nem volt kérdés, hogy mi is leszek ha felnőtt leszek. Rengeteg rendvédelmi szervezetnél voltam már így gondoltam ha már a lehetőség adott miért ne adjam be ide is a jelentkezésemet. A Los Santosi rendőr képző akadémián végeztem a tanulmányaimat. Szeretek és eléggé jól is tudok csapatban dolgozni. Ha pozitív tulajdonságokról van szó akkor általában kedves vagyok az emberekkel, kedves, nyugodt és kiegyensúlyozott természetű vagyok. Ha van szabadidőm akkor szeretek a szabadban tölteni az időmet legyen bármiről is szó, horgászat, túra, utazás, sok fajta sport és autószerelés/javítgatás.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádiózok a központ felé, hogy tüzet nyitottak rám majd várnám a további erősítést.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Mindenképpen kihallgatásra kerülne sor, a talált tárgyakat lefoglalom, majd kiosztom a megfelelő büntetést.