Daniel Smith Jeletkezése a Rendőrségre.

Daniel Smith

Újonc
2025. 05. 13.
2
0
LS karakter
Daniel Smith
LV Karakter
Edward O Connor
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: synix4603​
2. Hogyan szólíthatunk?Levente​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma?14 386 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Leventének hivnak 17éves vagyok egy kis városban élek,3évet játszodtam a városi kosárcsapatban,viszont egy sérülés miatt abba kellet
hagynom.Nagyjából 7 éve MTA-zok kisseb kihagyásokkal.Szabad idömben motorozni szoktam.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonságPozitiv:jó a kommunikáció képességem egyben a megoldási képességem is,szeretek emberekkel kommunikálni,gyorsan tudok döntéseket hozni.
Negativ:gyorsan feltudom magam húzni azon ha ordítanak velem vagy ha nem viszonozzák a tiszteletet.Néha önfejü vagyok.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Daniel Smith​
2. Születési helye, ideje: Los Angeles 1998.Március.25​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti​
4. Büntetett előéletű?nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?Nem tudom igazábol nem szoktam elöre tervezni.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen más városban.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félre állitom az embert, rádiózom az igazoltatást, bemutatkozom majd elkérem az iratait és azt ellenőrizem a rendszerben. Ha minden rendben vissza adom az iratokat majd rádiózom az igazoltatás végét.​
8. Mi maga a rendőrség?A rendőrség egy olyan rendvédelmi szerv, amelynek elsődleges feladata a közbiztonság és a belső rend fenntartása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes 1 ranggal van fölöttem, míg a feljebb való nálam több mint 1 ranggal magasabb. Így a közvetlen felettesemnek is adhta parancsot.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha olyan múltja van ami emelheti a bírság összegét akkor emelem, amennyiben nem fontos a múlt akkor tartom a szabáysértés alapján a bírság összegét.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Egytisztességes, segítőkész ember vagyok. Mindig is csodáltam a rendőrök munkáját, Apukám is az volt, egyke vagyok, anyukám sajnos meghalt. Szeretek segíteni az embereken, mindig törekszek rá.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? ólok a társamnak, hogy rádión szóljon a többi egységnek, hogy tüzet nyítottak ránk, vagy ha nem én vezetek akkor pedig én rádiózok, tüzparancsot kérek amennyiben megkaptam, a civilek életét nem kockáztatva egy megflelő helyen, tüzet nyítok a célosra.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? érdőre vonom, hogy ezek mit kresenek ott, illetve előállítom az őrse, majd kihallgatom, erről jelentést készitek, majd letartóztatom, drogkészítés alapos gyanúja miatt.​

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: nagya2593-al))