- 2025. 08. 12.
- 18
- 0
- LS karakter
- Daniel Derard
- LV Karakter
- -
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 172. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Bendegúz vagyok 17 éves, jelenleg egy technikumban tanulok programozó szakon. Szeretek videojátékokkal játszani leginkább most mta-t de sok más játékkal is szoktam játszani, és gyakran szoktunk ejárni focizunk vagy egyéb más helyre a haverjaimmal. A suli mellett próbálom megtanulni a programozást, de bevallom, annyira nem fogott meg ez a szakma, és szeretnék továbbtanulni egyetemen . Még nem döntöttem el pontosan, hogy hova, de szeretnék valami olyat választani, ami jobban érdekel és motivál. Jelenleg még keresem, mi az, amit igazán szeretnék csinálni a jövőben.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért válasszanak engem a TEK csapatába, mert rendkívüli elkötelezettséggel és szakszerűséggel tudok hozzájárulni a csapat sikeréhez. Képes vagyok gyorsan alkalmazkodni a legnehezebb helyzetekhez, logikusan gondolkodni még stresszes környezetben is, és mindig a legjobbat nyújtani. Rugalmas vagyok, és folyamatosan fejlesztem a képességeimet. Emellett képes vagyok hatékonyan kommunikálni és együttműködni a csapat többi tagjával, hiszen egy ilyen különleges feladatokkal terhelt csapatban a közös munka alapvető fontosságú.4. Mióta játszol a szerveren? 2025. 08. 08. 21:084.1 Játszott perceid száma: 205004.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-5 órát5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: A TEK-hez csatlakozni azért lenne számomra különösen vonzó, mert szeretnék aktívan hozzájárulni a társadalom védelméhez, és segíteni abban, hogy a veszélyes helyzetek és terrorista fenyegetések minél gyorsabban és hatékonyabban elhárításra kerüljenek. A TEK munkája nemcsak rendkívül fontos, hanem izgalmas és kihívásokkal teli is. A csapat részévé válni azt jelenti, hogy minden nap a legjobb tudásom szerint dolgozhatok a közbiztonság javításán, miközben folyamatosan új ismereteket szerzek és fejlődök. Egy ilyen helyen való munkavégzés lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül hozzájáruljak az ország védelméhez.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még rendvédelemi frakcióban7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? A legfontosabb számomra hogy a csapat mindig összetartson és mindenki számithasson a másikra. Mindig probálok segíteni a társaimnak és lojális maradni hozzájuk akár a műveletek során akára mindennapokban. Nekem a csapatmunka a legnagyobb motiváció és az hogy együtt érjük el a célokat.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladatai közé tartozik a terrorizmus elleni védekezés, különleges műveletek lebonyolítása, fontos személyek védelme, a fegyveres bűnözés elleni harc, valamint a nemzetközi bűnüldöző szervekkel való együttműködés.Általános adatok
1. Teljes neve: Daniel Derard2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.12.23.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedül álló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: East Los Santos Temple Drive 411. Telefonszáma: +38-76-786-1824Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Általános Iskola
- Gimnázium
- Rendőrtiszti Főiskola
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Fegyver Technikai tréning
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [x] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Igen -Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.02.08.
Daniel Derard
[/spoiler]Daniel Derard