Daniel Derard Jelentkezés Terrorelháritási Központhoz

• Thread starter Thread starter Bendi
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 63

Bendi

Újonc
2025. 08. 12.
18
0
LS karakter
Daniel Derard
LV Karakter
-
tek.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 17​
2. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Bendegúz vagyok 17 éves, jelenleg egy technikumban tanulok programozó szakon. Szeretek videojátékokkal játszani leginkább most mta-t de sok más játékkal is szoktam játszani, és gyakran szoktunk ejárni focizunk vagy egyéb más helyre a haverjaimmal. A suli mellett próbálom megtanulni a programozást, de bevallom, annyira nem fogott meg ez a szakma, és szeretnék továbbtanulni egyetemen . Még nem döntöttem el pontosan, hogy hova, de szeretnék valami olyat választani, ami jobban érdekel és motivál. Jelenleg még keresem, mi az, amit igazán szeretnék csinálni a jövőben.​
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért válasszanak engem a TEK csapatába, mert rendkívüli elkötelezettséggel és szakszerűséggel tudok hozzájárulni a csapat sikeréhez. Képes vagyok gyorsan alkalmazkodni a legnehezebb helyzetekhez, logikusan gondolkodni még stresszes környezetben is, és mindig a legjobbat nyújtani. Rugalmas vagyok, és folyamatosan fejlesztem a képességeimet. Emellett képes vagyok hatékonyan kommunikálni és együttműködni a csapat többi tagjával, hiszen egy ilyen különleges feladatokkal terhelt csapatban a közös munka alapvető fontosságú.​
4. Mióta játszol a szerveren? 2025. 08. 08. 21:08​
4.1 Játszott perceid száma: 20500​
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-5 órát​
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: A TEK-hez csatlakozni azért lenne számomra különösen vonzó, mert szeretnék aktívan hozzájárulni a társadalom védelméhez, és segíteni abban, hogy a veszélyes helyzetek és terrorista fenyegetések minél gyorsabban és hatékonyabban elhárításra kerüljenek. A TEK munkája nemcsak rendkívül fontos, hanem izgalmas és kihívásokkal teli is. A csapat részévé válni azt jelenti, hogy minden nap a legjobb tudásom szerint dolgozhatok a közbiztonság javításán, miközben folyamatosan új ismereteket szerzek és fejlődök. Egy ilyen helyen való munkavégzés lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül hozzájáruljak az ország védelméhez.​
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még rendvédelemi frakcióban​
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? A legfontosabb számomra hogy a csapat mindig összetartson és mindenki számithasson a másikra. Mindig probálok segíteni a társaimnak és lojális maradni hozzájuk akár a műveletek során akára mindennapokban. Nekem a csapatmunka a legnagyobb motiváció és az hogy együtt érjük el a célokat.​
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladatai közé tartozik a terrorizmus elleni védekezés, különleges műveletek lebonyolítása, fontos személyek védelme, a fegyveres bűnözés elleni harc, valamint a nemzetközi bűnüldöző szervekkel való együttműködés.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Daniel Derard​
2. Születés helye: Los Santos​
3. Születés ideje: 2000.12.23.​
4. Nem: Férfi​
5. Családi állapota: Egyedül álló​
7. Foglalkozása: Munkanélküli​
Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: East Los Santos Temple Drive 4​
11. Telefonszáma: +38-76-786-1824​
12. E-mail címe: [email protected]
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Általános Iskola​
- Gimnázium​
- Rendőrtiszti Főiskola​
- ...​
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Fegyver Technikai tréning​
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
4. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:​
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Igen -Angol​
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:​
Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.​
Kelt.: Los Santos, 2026.02.08.
Daniel Derard
[/spoiler]

tek-hr.png

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l f o g a d t a.
Az elkövetkező 48 órában a HR Igazgatóság egy munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. További részleteket fog adni Önnek személyes interjú időpontjával kapcsolatban, illetve a további teendőivel (Meghallgatás időpontját a Meghallgatás időpontok résznél látod, hozzászólásban jelezd melyik felel meg). Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Meghallgatás előtt tanulmányozza szervezetünk szabályzatát.
Sok sikert kívánunk!
((Személyes megjegyzés: Keress fel privátban fórumon!))