Dani PK

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

balint133

Újonc
2024. 08. 01.
50
8
LS karakter
Dota Tugushi
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Dota Tugushi
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dani
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Röviden az történt hogy aranybank volt és egy frakció már befutott az aranybank és mi egy teljesen másik frakció a tetőn voltunk mivel megelőzött a másik fk, a pd lőtt minket a tetőn amivel nem is volt baj mivel fegyveresek voltunk, elég hamar lett is egy RP stop ahol volt nálunk a tetőn is dani főadmin és közbe beküldte nekünk a videóját hogy ő RP stop után lőtte ki 1 vagy 2 tagunkat, azért mert valaki rá lőtt. Én mióta MTA-val játszok azt mondják nekem hogy NON-ra nem NON a válasz. Szerintem erre Dani főadminnak sincs engedélye.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A videóban látszik hogy a Chaten ott van az RP Stop

Sziasztok, a videón látszik hogy lőttem rátok, viszont nem lőttem ki senkit csak megsebesítetettem 2 embert akinek az armorját és a hp-ját visszaadtam továbbá ti is RP STOP közben szálltatok le a tetőre. Amit én visszatudtam adni azokat vissza is adtam (Hp, Armor), rampage-et nem tudtam visszaadni és senki nem volt a szerveren aki visszatudta volna adni nektek.

Mivel RP STOP volt úgy 10 percig én és a haverom igen megszerettük volna tudni hogy miről beszélgettek az FK társakkal, de amikor mondtad hogy mehet az RP egyből vissza mentem ugyanarra a helyre ahonnan eljöttem RP STOP alatt, viszont azt még mindig nem értem hogy miért lősz RP STOP alatt.

Sziasztok a panaszt én fogom birálni @Dani várom a napilogodat privátban.

Megérkeztem a birálattal:

1. @Dani nem tudta hogy ő is tud rampaget vissza adni,így sajnos az elmaradt részéről.
2. Videón látszódik hogy van RP stop,viszont elkértem a napi logot Danitól és meggyógyitott titeket.
3. Helikoptert megjavította illetve titeket is.
@Dani nem hibázott.
Következmények nélkül zárom.

• Haha
Reactions: balint133
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.