Dani jelentkezési lapja (Semmis)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dugattyu

Újonc
2025. 06. 26.
15
3
LS karakter
Trevor Osas
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Sándor Dánielnek hívnak, 19 éves leszek szeptemberben.
Account ID-d?
>2487
Hány játszott perccel rendelkezel?
>Közel 8.000 játszott perc.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok, Sándor Dániel vagyok, Baranya vármegyében lakozom. Jelenleg informatikusnak tanulok, jövőre érettségizek. Szabadidőmben Gépezni, mostanában urbexelni szoktam haverokkal. konditeremben, néha box edzésen élem délutánjaim egy részét. Jövőbeli terveim közé tartozik az autó, és motor vásárlás is. Magában az RP-ben rengeteg tapasztalatom van, kis taknyos korom óta játszom vele, meg merem kockáztatni, hogy KB olyan 7000 órám van MTA RP-be, ami kb 9-10 év alatt érhettem el.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Gyors segítségnyujtás, Kérdések megválaszolása a játékosok részére, kezdőbb játékosok tanítása. adminisztrátorok munkájának a megkönnyítésére szolgálnak.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Ha gyors, és pontos választ tud adni, aktív, ismer minden szabályt, jó kommunikációs készsége van.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Úgy gondolom van igény mindig admin/adminsegédre, valamint hajnalba amikor én aktív szoktam lenni, nincs fent adminisztrátor.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mert aktív vagyok, rengeteg tapasztalatom van, ismerem a pálya minden négyzetméterét, gyorsan tudok írni, és jó a probléma megoldó képességem.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>ameddig fent vagyok a szerveren végig tudok vele foglalkozni, ami változóan 3 óra, de akár 10 óra aktivitást is jelent.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza, pláza, és déli szerelőtelep:
Városháza, mert ott minden iratot, bejelentést, és papirmunkát el tud intézni.
Pláza, mert ott minden alapvető itemet, skint megtalál.
Déli szerelőtelep, mert ott sok játékos megfordul, és ha IC szeretne valakikkel elmenni valahova, kereskedni, üzletelni, ott megtalál vállalkozó szellemű játékosokat.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Jó kummunikációs készség, beszédes vagyok, gyors választ tudok nyujtani.
rossz az hogy ha el akarják éri hogy felidegesítsenek, azt el lehet, néha trehány vagyok, és van rá példa hogy feladok dolgokat, de ha noszogatva vagyok ez se feltétlen áll fent.​

Szia látom, hogy semmi ez esetben zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.