- 2025. 05. 11.
- 21
- 3
- LS karakter
- Salvatore Lo Piccolo
- LV Karakter
- Ryan D Amaru
Neved:
< Damien D Roy >
Kitiltás időpontja:
< 2025.08.03 >
Kitiltás időtartama:
< Örök bann >
Admin neve, aki kitiltott:
< Dani >
A kitiltás indoka:
< Korruptkodás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Kb ez az egyetlen játék amivel kitudok kapcsolni, ittvagyok kint nemetorszagba dolgozok es delutanonket csak ez az egy kikapcsolodasom volt, nem köt le más játék nincs semmi más kikapcsolódásom, van benne egy csomo irl penzem, csomo idom, nagy vagyonjaim, imadok kb a szeron jatszani soha nem csinaltam semmi nagyobb problémát, nem kaptam nagy jaileket. Jóformán tiszta az UCP-m. Csak egy tec et tettem be a csomagtartómba amit nem adtam le, és ezért kaptam az egészet. Igazából nem is tudtam arról hogy ez a szerverszabályzat él mert a rendőr kollegáim ugyanigy fegyverrel szórakoztak. Ezért nem is érzem fernek a kitiltást, mert az élményképekbe discordon küldtek már olyan klippet hogy a srác közben a telefonon fegyverrel bizniszelt, és rendőr volt. Ezért gondoltam hogy nem probléma. Tudom hogy nem mentesít a nemtudás, de ez is egy érv azért hogy unbannt kapjak. Viszont Dani bentvan már ezekszerint régóta a discordon és akkor az a srác miért nem kapott semmit? Valszeg ha kapott volna 100szazalekosan tudom hogy nemszabad ilyet csinalni.
Légyszives oldjátok fel, mert nem olyat csináltam ami annyira súlyos lenne hogy ezt érdemeljem. Kb minden rendőrnek a csomagtartója tele van fegyverekkel mindenki bizniszel meg minden..Nem egy NONRP-s ember vagyok lvl20 alatt kettő érdemleges jailem volt azok is csak ilyen piti jailek ( UCP kép:
).. Adjatok még 1 esélyt hogy bizonyítsam hogy nemvagyok nonrp-s és nem történik még1 szer ilyen. Oldjuk már meg légyszives. Azt gondolom érdemlek még 1 esélyt, hogy szinesebbé tegyem az RP-vel a hétköznapjaimat, és a szerveren lévő játokosok kedvét is. Eszméletlenül örülnék ha kapnék még 1 esélyt, semmi hasonló nem történne legközelebb, ezt 100%-ban igérem!