D4NG3R - Jelentkezése az admin csapatba

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Jackson_LS

Barangoló
2025. 05. 19.
101
49
LS karakter
Felicia Davila
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Neved / Életkorod / Account ID-d.
Gergő / 18 / 373

- UCP előélet

- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Dutyzással, elhalmozott reportok esetében besegítéssel offdutyban.
Naponta több órát is képes lennék admin feladatok ellátására

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A szerver nyitása óta játszok a szerveren, az Account ID-m is árulkodik róla.
Már körülbelül 5-6-7 éve játszok RP szervereken kisebb kihagyásokkal

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltam admin már a SanMTA szerveren, ezen a néven ismerve, mint D4NG3R

- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok! A nevem Gergő és egy kis faluban töltöm mindennapjaimat. Sok minden érdekel engem az autóktól a számítógépekig. 2026-ban fogok végezni Informatika és Távközlés szakmában és a következő az Autószerelő szakma lenne amit el szeretnék végezni. Általában a beszélgetések elején csendes vagyok, de ahogy megszokom a körülöttem lévő embereket úgy kezdek én is becsatlakozni a témákba. Néha-néha van 1-2 olyan pillanat ahol tudok sokat beszélni, de van amikor teljesen az ellenkezőjét teszem. Nem tartozom a haragtartó emberek közé, ha valakivel nincs a legjobb viszonyom és segítséget kér én ugyan úgy segítek, mint bárki másnak. Alapvetően szeretek segíteni az embereknek és ez nem maradna ki az admin munkám során sem, ha valakinek dolga akadna én beugrok helyette, ha nem bírják a reportokkal csatlakozok én is kérdés nélkül. Ezzel nem csak az admin társakat segíteném hanem a játékosokat is akik türelmetlenül várják az adminokat, hogy segítsenek nekik. Változatos életem van, mikor semmi dolgom sincs is be tud ugrani 1-1 nagyobb dolog ami képes az egész napi időmet felemészteni, de szerencsére ez nem egy mindannapos dolog.

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Szerintem egy admin feladata mindig a segítségnyújtás, legyen az admin, játékos vagy kezdő és haladó. Mindenkinek ugyan úgy és ugyan olyan módon kell segíteni kivétel nélkül, tisztességesen igazságot tenni. Van mikor félre kell tegye a saját dolgait és az admin feladatoknak engedni például mikor az egyik ismerőse a szabálysértő és szankcionálni. Rendben kell tartsa a szervert, hogy a játékosok békésen tölthessék a a szabadidejüket.

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza. Az egy fontos hely ami egy játékosnak egy fontos hely mivel az iratait itt tudja kiváltani. Személyit amiért csekket kap ha nincs, ugyan így a horgászengedéllyel, bányászengedély ami nélkül nem tud bányászni és megkeresni a pénzt amit szeretne.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.