d.g.h jelentekezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

almoska1

Újonc
2026. 02. 18.
33
8
LS karakter
Oscar White
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Álmos, 17 éves vagyok
Account ID-d?
>10340
Hány játszott perccel rendelkezel?
>12877
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>
ucp dawn.png

Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Álmos vagyok, Erdélyben élek. Régebb óta az MTA világában vagyok, kb 3 éve. Sok szerveren voltam, angol,magyar. KEdvenc hobbym a természetben lenni. Villanyszerelői iskolába járok. 17 éves vagyok, szemüveges, magas fiú. KEdves vagyok, barátságos, segitőkész.
Mi egy adminsegéd feladata?
>A játékosok kérdéseikre válaszolni, az adminok feladatát megkönnyebiteni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó admin segéd, nagyon hamar válaszol, kedves, nagyon segitőkész, a játékosnak a szókségleteit próbája teljesiteni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Első Sorban sok más játékosnak segiteni, bármibe is kéne. Kezdő játékosnak,haladónak egyaránt. Illetve nagyobb rangba lenni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Kedves vagyok, segitőkész. Ha kapnék jelentést játékostól egyből válaszolnék, nem várakoztatnám. A legjobb adminsegéd lennék.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 2-5 óra
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Autókereskedés, kezdő játékosként kell egy autó amivel a városban fog furikázni. Városháza, innen fogja az iratait kiváltani, egy igazoltatás során az iratok kellnek. Autósiskola, itt kell elvégezze a kresszt, hogy legyen forgalmi engedélye, hogy majd a vásárolni készült járművét tudja legálisan szabálysértés nélkül vezetni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitiv:edves vagyok, segitőkész,barátságos
Negativ: lusta vagyok,néha naiv,néha bizonytalan vagyok.​

Szia! A túl sok friss jail végett ezt most elutasítom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.