Cvejtko Martincevic, Rendy_G_Ross -> Fox

• Thread starter Thread starter supsed
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 174
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

supsed

Arkhón.
2025. 09. 07.
56
63
20
LS karakter
cyrus g brasco
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Cvejko_Martincevic, Rendy_G_Ross
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Fox
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
SF gyárba ATM kazettákat nyitottunk a lenti bejáratot letartottuk és ellenálltunk a rendvédelemnek. De történt egy kisebb malőr az akció során amit többen sem tartottunk szabályosnak köztük én sem. videó: https://streamable.com/8ydjpk . Admin lett hívva, és Fox azt állapította meg,hogy nem volt szabálysértés úgy,hogy alapból le volt "tartva" a CP. Teljes log az Aügy-ről: https://pastebin.com/CkeEQWTT . Véleményem szerint nem fog egy rendőr beugrani gyárba mert kint jó pár társa van pláne nem egyedül. Az ügy alatt még arra sem méltatott az admin,hogy netán oda getelje a srácot.
Megjegyzés:

• Kedvelés
Reactions: Roy
Cső! Én bírálom a panaszt. Várom a válaszát.

• Kedvelés
Reactions: demet.
Szia.

Behatolás akkor már meg történt. Videón is lehet látni a hullákat. Valószínű későn érkezett, vagy hogy ne buggoljon be a cp-be a társaival akkor később ment be.

Szervusz.

Teljes mértékben látható amit csinált. Három fő tartotta a bejáratot ő pedig egyedül lépett be a gyárba. Független ettől hogy hullák vannak a bejáratnál mert nem velük jött be. Az ügy alatt sem getelted. A beszélgetés folyamán is mással érveltél mint itt. ("kint rakat rendvédelmis van")
Ott is megemlítem,hogy nem kint vagyunk hanem bent. Az illegális részről sem tehetünk ilyet mert ha ezt megcsináljuk szankcióval zárhatjuk a napot PG+ NON RP indokkal.

[2025-12-14 18:12:53] [Output] : Rendy G Ross: (( Ilyenért kaptam 150perc admin jailt ))
[2025-12-14 18:12:54] [Output] : Admin 1 Fox: (( a stílusra figyelj oda ))
[2025-12-14 18:12:56] [Output] : Rendy G Ross: (( ne őríts meg ))
[2025-12-14 18:13:09] [Output] : Admin 1 Fox: (( srácok ))
[2025-12-14 18:13:11] [Output] : Rendy G Ross: (( Ugyan ilyenért kaptam 150perc jailt ))
[2025-12-14 18:13:18] [Output] : Admin 1 Fox: (( kint egy rakat rendvédelmis van ))
[2025-12-14 18:13:22] [Output] : Neanke Post: (( és akkor ő bejön ))
[2025-12-14 18:13:26] [Output] : Cvjetko Martincevic: (( de nem kint vagyunk ez a helyzet. ))

Szevasztok újra!

A panaszotok jogos, Fox már nem tölt be Adminisztrátori pozíciót a szerveren.

E: Az elmulasztott szankció kiosztásra került.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.