Csuhy admin panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Nb20080224

Újonc
2025. 09. 11.
13
0
LS karakter
Leeroy Black
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Pablo Damaro
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat. Mai nap kimentem szigtre mikor 2 tagot megpillatottam ki lőttem az 1. lábát,a másikat elkezdtem le fegyverezni.Ekkor hívták csuhy-t amivel nem is volt baj viszont a szabályzat nem tér ki a karakter történetre.Csuhy állítása szerint nem elég indok hogy egy illegális szervezet tagjaként embereket fosztogassak.Csuhy érvelés szerint nem elég indok az hogy benne vagyok a fracióban ez által köteles vagyok karakter történetet írni.Ezért indoktalannak érzem a Nonrp szankciót.A szabályzat nem tér ki arra hogy köteles lennék karakter történetet írni, a karakter történet és a "nem karakter idegen" teljesen más fogalom.Ez már egy kicsit húzós lenne iratlan szabálynak.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
.-.
Megjegyzés:

Előre is köszönöm a bírálatot.

Szia, ahogy korábban már kifejettem, itt is csak magamat tudom ismételni.

Részlet a szabályzatból : "Rabláshoz szükséges az előRP! Ha egyedül rabolsz, akkor olyan karaktert kell alakítani, amely számára nem karakteridegen ez a tevékenység! (20 sor)"

Azt, hogy te milyen karaktert alakítasz csak 1 módon tudjuk meg, az pedig a karaktered története.

Az, hogy egy illegális szervezet tagja vagy, egy hátteret biztosít számodra, de nem jogosít fel minden tevékenységre. Egy illegális frakcióban vannak nem beavatott tagok is, de még kezdő bevatottként is csak a "vezetők" utasításait követed.

Ezen felül, a legtöbb illegális szervezet elvárja, hogy rendelkezz saját karaktertörténettel. Nem tudom, hogy a te frakciód esetében ez elvárt e vagy sem.

Nincs további hozzáfűzni valóm,várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: morty. és peti
Sziasztok, panasz én fogom bírálni. Csuhy küld el az ügyről a logod kérlek.

• Kedvelés
Reactions: Csuhy
Szia, ahogy korábban már kifejettem, itt is csak magamat tudom ismételni.

Részlet a szabályzatból : "Rabláshoz szükséges az előRP! Ha egyedül rabolsz, akkor olyan karaktert kell alakítani, amely számára nem karakteridegen ez a tevékenység! (20 sor)"

Azt, hogy te milyen karaktert alakítasz csak 1 módon tudjuk meg, az pedig a karaktered története.

Az, hogy egy illegális szervezet tagja vagy, egy hátteret biztosít számodra, de nem jogosít fel minden tevékenységre. Egy illegális frakcióban vannak nem beavatott tagok is, de még kezdő bevatottként is csak a "vezetők" utasításait követed.

Ezen felül, a legtöbb illegális szervezet elvárja, hogy rendelkezz saját karaktertörténettel. Nem tudom, hogy a te frakciód esetében ez elvárt e vagy sem.

Nincs további hozzáfűzni valóm,várom a bíráló admin válaszát.
Elég érdekes felvetés,hogy szerinted csak úgy lehet valakinek a karakterét megismerni, ha karaktertörténetétet ír. Ez ahogy van badarság. Az,hogy valaki képes bemutatni a karakterét IC közben és az aki egy mondatot nem tud leírni helyesen, az már más kérdés.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Ha egy illegális szervezet tagja vagy, szerintem alap lenne, hogy legyen karaktertörténeted hogy mások is tudják, kit RP-zel, és a karaktered számára se lenne idegen az, amit csinálsz, például ha egyedül rabolsz. Csuhy jogosan szankcionált emiatt.

Panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.