Csuhy admin panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roland123

Újonc
2025. 07. 20.
11
2
LS karakter
Roland Goodrich
LV Karakter
Roland Goodrich
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Roland Goodrich

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok a panaszom oka az lenne tortént egy olyan hogy elmentem othonrol bekapcsolva maradt a gép és mire hazaértem én kilettem bannolva és kivolt kapcsolva irtam egy ub kerelmet azzal a indokkal hogy most keztel el akfolni vard le a bant tehat szerintem nem megfeleloen jart el az admin es ezert irtam a panaszt .

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

elfogadok jailt vagy rp folyt ot de nemértem azért mert nemvagyok a gép elot miert kell kibanolni

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, várom Csuhy válaszát

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Sziasztok !
A másik játékos már elkezdte veled / veletek folytatni az Rp-t, ha jelentős mértékű AFK-ot jelzett volna a rendszer a fejed felett (10-20 perc vagy akár több) akkor értelemszerűen egy AFK játékossal senki nem kezd rp-be. Ezek után lecsatlakoztál a szerverről (időtúllépés végett ), a játékos és én 45 percet vártunk arra, hogy vissza gyere a szerverre, a lehetőséget ezzel megadva arra, hogy folytasd az rp-t. Nem csatlakoztál vissza, ezután megkaptad a kitiltásod.

Véleményem alapján, bőven megadtuk a lehetőséget arra, hogy folytatni tudd az RP-t.
A te elmondásod alapján pedig, ha valóban elmentél otthonról akkor le kellett volna lépned a szerverről.

Az unban kérelmedre rátérve pedig, kifejtettem számodra, hogy miért kaptad a szankciót ehhez csatoltam is egy képet, hátha esetleg nem hinnéd el az általam leírtakat, ezután pedig elutasítottam.

A bíráló admin a kitiltásnál megtalálja a logot és az unban kérelemhez csatolt képet is.

További hozzáfűzni valóm nincs, várom a bírálatot !

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Mint a Csuhy is leírta szerintem sem állt volna le RP-zni a játékos veled ha több időt írt volna a fejed fölött. Csuhy várt kellő időt, hogy vissza menj a szerverre de te ezt nem tetted meg. Az UB kérelemnél csatolt képen pár másodperce AFK-olsz majd eltűnsz tehát az vehető ki, hogy tudtál az RP-ről.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.