Csako - Akhmed Peterson

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Marcell

Pénz az nem boldogít, de függővé tesz!
2025. 07. 03.
53
25
LS karakter
Akhmed Peterson
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Akhmed Peterson
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csako
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csakot kihívta az egyik FK társunk egy ügyre mivel a Rendvédelem előre lőtt,kiírta az RP Stopot (A helyet nem írta ki csak annyit, hogy köteg RP stop)én az RP stop alatt adtam le a maradék 3 köteget mivel nem tudtam, hogy most milyen Stopról van szó, így azt gondoltam, hogy adhatom le tovább, mert semmilyen jelzést nem kaptam, hogy ne add, mert RP stop van. A sértett fél, és a rendvédelem kiegyeztünk egy jobb bal-ba, de a Csakonak ez nem tetszett így megkaptuk a maximális büntetést. Felvázólnám mik is voltak a Csako hibái.
1: Nem megfelelően asayezet.
2: Nagy kali volt nála ( Admin dutyban )
3: Mindkét félenk jó volt, a jobb bal, de mégis berakott, pedig mi kiegyeztünk.
4: Egy 5perces ügy max 10perc alatt lelehetett volna rendezni,ehelyett tartott több mint egy orán át.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
2025-11-08 15:27:19] [Output] : [15:27] Admin 1 Csako: (( Nincsen jobb-balra. ))
Megjegyzés:

Ügy részesei: @Trombitas, @Hoobu

Szia.
Az ügy során, az RP stop a következő idő intervallumban történt kiírásra: [2025-11-08 14:40:54], viszont a kötegeket még ekkor is adtad le: [2025-11-08 14:42:08]
A nagykaliberem bizonyára befolyásolhatott téged az eljárásom alatt, nem is értem, hogy miért kell szúrkálódni.
Lehetséges, hogy mindkét félnek oké lett volna az RP folytatás, viszont semmilyen módon nem volt ez már kivitelezhető, a szabálysértések alapján.
Az ügy hossza, és minden egyéb nem éppenséggel az én problémáim miatt születtek, egy olyan visszamentésre vártunk, amit végül meg sem kaptam.

• Kedvelés
Reactions: rey
Szia.
Az ügy során, az RP stop a következő idő intervallumban történt kiírásra: [2025-11-08 14:40:54], viszont a kötegeket még ekkor is adtad le: [2025-11-08 14:42:08]
A nagykaliberem bizonyára befolyásolhatott téged az eljárásom alatt, nem is értem, hogy miért kell szúrkálódni.
Lehetséges, hogy mindkét félnek oké lett volna az RP folytatás, viszont semmilyen módon nem volt ez már kivitelezhető, a szabálysértések alapján.
Az ügy hossza, és minden egyéb nem éppenséggel az én problémáim miatt születtek, egy olyan visszamentésre vártunk, amit végül meg sem kaptam.
Milyen vissza mentésre vártunk, mindannyian a te döntésedre vártunk.

Ahhoz képest hogy hatszor kérdeztem meg, hogy van e korábbi visszamentés a cselekvésekről, volt hogy annyi választ sem kaptam hogy van vagy nincs.
Ezek után kiderült, hogy még is van, ami nem került csatolásra.

Nagyon szívesen csatolom a bíráló adminisztrátornak a logokat az ügyről.

• Kedvelés
Reactions: rey
Ahhoz képest hogy hatszor kérdeztem meg, hogy van e korábbi visszamentés a cselekvésekről, volt hogy annyi választ sem kaptam hogy van vagy nincs.
Ezek után kiderült, hogy még is van, ami nem került csatolásra.

Nagyon szívesen csatolom a bíráló adminisztrátornak a logokat az ügyről.
Sziasztok nálam van az ügyről egy videó jeleztem is, hogy semmi lényeges nincs benne nem fogom megvágni mivel rossz az internetem, és nagy valószínűséggel kivagyok ha feltöltöm a videót, dcn megszerettem volna mutatni ez az opció nem játszott nála. De ez valójában egy 5 perc alatt megoldható ügy lett volna békésen megbeszéltük az illegálos srácokkal.

Megérkeztem a bírálattal.

Elolvastam a kapott logot, Csako a tegnapi nap folyamán lett adminisztrátor, így sok minden még új számára. Az, hogy elenged titeket jobbra-balra, vagy RP folyt az a saját döntése, ebben az admin dönt és nem a játékos(ok), továbbá az is, hogy az is az ő döntése, hogy discordon, vagy szerveren hajlandó megbeszélni az ügy végkimenetelét.
A felhívásában szerepelt a Köteg RP stop, így tudhattad, hogy rólad van szó, úgy gondolom ezt csak egy kifogásnak szántad.
Admin dutyban igazad van tilos nagykalit hordania magánál.
A panaszod részben jogos, de a jailből ezért nem tudlak kivenni téged, @csako keress fel discordon.

A panaszt zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.