Csabi Adminisztrátor felvételi lap.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Westbrook5

Újonc
2025. 07. 03.
1
3
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Neved / Életkorod / Account ID-d.
Csaba / 35 / Account ID8719
- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)
- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Napi olyan 5-7 órát
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Úgy gondolom, hogy megfelelő vagyok a csapatba, mert könnyen tudok együttműködni másokkal, nyitott vagyok az új ötletekre és jól kezelem a különböző véleményeket. Gyorsan tanulok, rugalmas vagyok, és mindig a közös cél elérése motivál. Emellett felelősségteljesen végzem a rám bízott feladatokat, és fontos számomra a megbízhatóság, ami szerintem elengedhetetlen egy jól működő csapatban
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2-3 hete játszok rajta
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen voltam : SeeMta V3 , SeeMta LV
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Csaba vagyok, 35 éves, és már több mint 10 éve játszom MTA szervereken, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem a szerverek működéséről, különböző frakciók kezeléséről és a közösségi szabályok fontosságáról. Jól ismerem az RP alapjait, és szívesen segítek azoknak, akik még újabbak a szerveren vagy elakadnak valamiben. Fontos számomra a rend, a tisztelet és az, hogy a játékosok jó élményekkel távozzanak minden belépés után. Nyugodt, türelmes és határozott személyiség vagyok, nem hozok elhamarkodott döntéseket. Szeretem átlátni a helyzeteket, és törekszem az objektív megítélésre, akár egy szabályszegésről, akár egy konfliktusról van szó. Ha admin lennék, az lenne a célom, hogy támogassam a közösséget, és hozzájáruljak a szerver fejlődéséhez. Emellett jól tudok csapatban dolgozni, de önállóan is felelősségteljesen végzem a rám bízott feladatokat. Úgy érzem, hogy a tapasztalatommal és hozzáállásommal értékes tagja lehetnék a Dawn MTA admincsapatának.
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
1. Szabályzat betartatása
Ellenőrzi, hogy a játékosok betartják-e a szerver szabályait.
Szankcionálja a szabálysértőket (kick, ban, jail stb.).
Segít megelőzni és kezelni a trollkodást, csalást, bugkihasználást.
2. Közösség segítése
Válaszol a játékosok kérdéseire, segít eligazodni a szerveren.
Támogatja az új játékosokat, példát mutat viselkedésben.
Közvetítő szerepet tölt be játékosok közti konfliktusban.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Fontos hely bemutatása – Los Santos Kórház-

A Los Santos Kórház, vagyis a kórház területe az egyik legfontosabb hely a Dawn MTA szerveren, mind szerepjáték, mind funkcionális szempontból.
📍 Miért fontos ez a hely?
Itt kezd a legtöbb új játékos újraéledés után, így ez az egyik legforgalmasabb pont.
A Mentős frakció (OMSZ) innen indul ki, így ez a mentések, újraélesztések, ellátások központja.
Gyakran itt zajlanak sérülés utáni RP-k, tehát szerepjáték szempontból is kiemelkedő.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.