Croxy

• Thread starter Thread starter Eriq
  • Start date Start date
  • Válaszok 10
  • Látta 262
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Eriq

Barangoló
2025. 03. 30.
87
95
LS karakter
Dashawn Javontez
LV Karakter
Maloon D Blackwell
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Dashawn Javontez
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Croxy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csá, nem értem miért kaptam nonrp jailt a szerveren, mivel alapvetően fogalmam sem volt erről a pkról, plusszba meg nem értem a felesleges feszültségkeltés okát, a srác odajött megyünk e airsoft, Tyze mondta hogy megyünk anyáddal, de ebben szerintem nincs felesleges feszültségkeltés, úgy hogy utána ő visszaszól, plusz ő kezdeményezni a verekedést is. Illetve ez mi, hogy 3 nappal utána ír pkt? Itt nyilván látszik, hogy jailre játszik, mert mi nyilván nem fogunk tudni 3 napos logokat, 3 napos videókat visszanézni, mert ő neki most volt kedve megírni a pkt. A tekes egyébként végig elfordulva afkolt, tehát ebből a szempontból sem nevezhető NonRP-nek, ha a srác elmegy, és nem üt vissza akkor megússza, de eztr egyébként sem értem már nem azért. Ott vagyunk hárman, ő odajön kérdezgetni, aztán beszólsz neki, de ő viszaszól úgy hogy három ember áll fölötte, és ha ez nem lenne elég három emberrel elkezd verekedni is. Számomra az magába foglalja a 90 perces PG jailt. Viszont Pavel Antonov szankciója elhanyagolásra került. Zárójel valakinek nincs ideje egésznap fórumot nézni, hogy raktak e rá pkt, főleg úgy hogy semmit nem csináltam.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Játékos pk link.
Megjegyzés:

Válaszod

Hali! A pk-t pénteken vittem el, 8 órakor irtam rá, 10 órakor a haverod már reagált is rá. Mivel szerettem volna elkérni egy napi logot és 5 napon keresztül semmelyik félnek sem sikerült elküldeni, ezért a pk alatti proofok alapján bíráltam el.

Én ezt még mindig úgy gondolom, hogy ennek amit ti ott csináltattok, hogy egy teljesen normális kérdésre egyből az anyját szidjátok, utána pedig direkt rá erőltettítek azt, hogy vissza szóljon, azt akkor lehet ütni. Mindezt egy tekes előtt, egyébként a tekes nem afkolt ott a klipp minden látszik rajta.

Zárójel valakinek nincs ideje egésznap fórumot nézni, hogy raktak e rá pkt,
5 napod volt rá, haverod 2 óra alatt írt már a pkra, ez szerintem már nem az én dolgom.

Sziasztok a panaszkönyvet én fogom intézni.

Hali! A pk-t pénteken vittem el, 8 órakor irtam rá, 10 órakor a haverod már reagált is rá. Mivel szerettem volna elkérni egy napi logot és 5 napon keresztül semmelyik félnek sem sikerült elküldeni, ezért a pk alatti proofok alapján bíráltam el.

Én ezt még mindig úgy gondolom, hogy ennek amit ti ott csináltattok, hogy egy teljesen normális kérdésre egyből az anyját szidjátok, utána pedig direkt rá erőltettítek azt, hogy vissza szóljon, azt akkor lehet ütni. Mindezt egy tekes előtt, egyébként a tekes nem afkolt ott a klipp minden látszik rajta.

5 napod volt rá, haverod 2 óra alatt írt már a pkra, ez szerintem már nem az én dolgom.
A klippen remélem az is látszik, hogy én nem anyáztam be neki, illetve olyan nem létezik, hogy rá kényszerítettük azt hogy visszaszóljon, ha akar vissza szól, ha nem akar nem fog. Az lett volna a logikus döntés 3v1-ben, plusz a tekes irta hogy ő nem lát semmit. Tyzee szólt is neki hogy forduljon el tehát a NonRP Itt elmbomlódik, a felesleges feszültségkeltésnek nem voltam részese, tehát nem értem a szankciómat. A haverom válaszolt is rá mondatot nem értem, mert az még mindig a haverom és nem én vagyok.

[2026-03-03 21:00:13] [Output] : Pavel Antonov mondja: Hello
[2026-03-03 21:00:25] [Output] : Pavel Antonov mondja: Cső
[2026-03-03 21:00:27] [Output] : Dashawn Javontez mondja: Nana
[2026-03-03 21:00:29] [Output] : Dashawn Javontez mondja: Öcsém
[2026-03-03 21:00:29] [Output] : Tyzee Stokes mondja: Mivan jolegeny
[2026-03-03 21:00:31] [Output] : Dashawn Javontez mondja: Kibe állsz bele
[2026-03-03 21:00:34] [Output] : Pavel Antonov mondja: Jösztök airsoft?
[2026-03-03 21:00:38] [Output] : Tyzee Stokes mondja: Anyaddal

Attól még, hogy te nem írtad le azt a bizonyos szót attól még ugyanugy te is benne voltál. Te is kivetted a részed belőle bőven. És ugye a videóba véletlenül sem te vered animba a gyereket azért mert megvédte magát. Én még mindig azt gondolom, hogy ennek semmiértelme, hogy valaki egy teljesen normális kérdést feltesz és ti egyből arra mentek, hogy verekedés legyen belőle.

További hozzáfűzni valóm nincsen, várom a bírálatot!

Mivel meg voltam említve ezért jogosnak tartom a hozzászólást.
Valóban nem válaszoltunk időben, viszont az ügy lezárása valóban nem volt rendesen átgondolva, hisz azt az úriember természetesen nem klippelte le, hogy ő ütött meg elsőnek. Illetve amint említettem irreálisan későn írt PK-t így sajnos az egyetlen bizonyítási forma ami a videó lenne sajnálatos módon nem tudott a rendelkezésünkre állni. Érme két oldalának bővebb átnézése, illetve ügy mérlegelése. Ez az a két ügyintézési kritérium ami sajnos hiányosan volt meg így szerény személyem véleménye szerint az admin helytelenül döntött. Ennek az ügynek a lebonyolításában viszont NEM tartom prioritásnak az ügyintéző admin szankcionálását. Köszönöm ha végigolvastátok.

hisz azt az úriember természetesen nem klippelte le, hogy ő ütött meg elsőnek.
Pk alatt is próbáltál ezzel védekezni és el is mondtam hogy mivel nem sikerült a panaszolt félnek normális ,,kézzel fogható" bizonyítékot küldeni e, ezért ami belett küldve azokból tudtam meghozni a bírálatot.

És számomra az is érthetelen, hogy 5 nap alatt nem sikerült beküldeni amit kértem és válaszolni a pk-ra. De az admin panasznál már mindenki feltud szólalni.

Összegzés: Mivel a másik oldal felmutatható bizonyítékot nem tudott küldeni, ezért a panasztevő beküldött szerintem egyértelmű bizonyítékok alapján döntöttem.

Várom a bírálatot!

Pk alatt is próbáltál ezzel védekezni és el is mondtam hogy mivel nem sikerült a panaszolt félnek normális ,,kézzel fogható" bizonyítékot küldeni e, ezért ami belett küldve azokból tudtam meghozni a bírálatot.

És számomra az is érthetelen, hogy 5 nap alatt nem sikerült beküldeni amit kértem és válaszolni a pk-ra. De az admin panasznál már mindenki feltud szólalni.

Összegzés: Mivel a másik oldal felmutatható bizonyítékot nem tudott küldeni, ezért a panasztevő beküldött szerintem egyértelmű bizonyítékok alapján döntöttem.

Várom a bírálatot!
Ne haragudj, nem bújom a fórumot, nincs annyi szabadidőm mint egyes embereknek.
Arra reflektálva, hogy te egy áldozati bárány szerepet veszel fel azzal a mondatoddal, hogy persze admin PK alá rögtön lehet válaszolni, szeretnék annyit mondani, hogy nem saját akaratomból találtam meg a panaszt, nekem is úgy küldték. Tudod a discord nevemet, nem nehéz rájönni, mégsem vetted a fáradtságot, hogy felkeress. Tudtál volna több információt szerezni, mégsem szerettél volna. Adminisztrátori feladatként fontosnak tartom az ügy tényleges feltárását, sajnos nálad hiányzott ez a fajta mentalitás, sajnálom.

Ismét kiemelem, nem a te szankcionálásodra próbálok törekedni, hisz az senkinek sem jó. Én nem leszek ettől nagyobb ember, te pedig csak egy egyszerű lustaság miatt kapnál hibapontot (csak abban az esetben ha jogos a PK), ez megint nem prioritás.

Ne haragudj, nem bújom a fórumot, nincs annyi szabadidőm mint egyes embereknek.
Ezt is leirtam már, hogy mikor elvittem a panaszt te már 2 órával később írtál rá, szóval ezt nem is értem honnan szedted. A másik, hogy te nem is értem hogy hol gondolod te azt, hogy majd mindenkinek privátba fogok irogatni, amikor a pk alatt meglettél rá kérve és volt rá bőven időd. Az hogy meg van egy aktív pk rád és nem nézel rá az szerintem nem az én hanyagságom, amikor volt róla tudomásod mivel alá is írtál...

Többször nem fogok hozzászólni mert már eléggé kezd elmenni egy bizonyos stílus felé.

Hali!

Ezt is leirtam már, hogy mikor elvittem a panaszt te már 2 órával később írtál rá, szóval ezt nem is értem honnan szedted. A másik, hogy te nem is értem hogy hol gondolod te azt, hogy majd mindenkinek privátba fogok irogatni, amikor a pk alatt meglettél rá kérve és volt rá bőven időd. Az hogy meg van egy aktív pk rád és nem nézel rá az szerintem nem az én hanyagságom, amikor volt róla tudomásod mivel alá is írtál...

Többször nem fogok hozzászólni mert már eléggé kezd elmenni egy bizonyos stílus felé.

Hali!
Sajnálom, hogy nem tudod megtartani a hidegvéredet a témával kapcsolatban, én teljes higgadtsággal és kötetlenséggel kommunikáltam veled, ha számodra ez kezd átmenni egy másik stílusba akkor az csak is rajtad múlik. Mivel én tiszteletben tartom mindenki döntését ezért egyéb hozzáfűzést a témához én sem fogok adni, köszönöm, hogy végig hallgattál ez ügyben, várom a bírálatot!

Sziasztok megnéztem a szituáció kiindulását az előző PK-t (https://medal.tv/games/grand-theft-...IP_jPH_8?invite=cr-MSxMbDQsNDE2MjQ2MDY5&v=120) senki részéről nem láttam bizonyítékot hogy ő ütött elsőnek. Sajnos ami nem kézzelfogható (Videó,Kép) azzal nem tud se Croxy se én mit kezdeni az hogy nem láttátok a panaszkönyvet pedig kicsit nonszensz mert Abam válaszolt is rá a feszültségkeltés megvalósult és jogosan le is lett bírálva. Végszónak: az hogy nem férsz hozzá három napra visszamenőleg a logjaidhoz szimplán nonszensz annak fényében hogy minden logfile-t megtart a kliens a legelső csatlakozástól kezdve.
A panasz jogtalan az adminisztrátor nem hibázott.

• Haha
  • Imádom
Reactions: Eriq és Croxy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.