- 2025. 03. 30.
- 88
- 96
- LS karakter
- Dashawn Javontez
- LV Karakter
- Maloon D Blackwell
Panasztevő InGame neve:
► Dashawn Javontez ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Croxy ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Csá, nem értem miért kaptam nonrp jailt a szerveren, mivel alapvetően fogalmam sem volt erről a pkról, plusszba meg nem értem a felesleges feszültségkeltés okát, a srác odajött megyünk e airsoft, Tyze mondta hogy megyünk anyáddal, de ebben szerintem nincs felesleges feszültségkeltés, úgy hogy utána ő visszaszól, plusz ő kezdeményezni a verekedést is. Illetve ez mi, hogy 3 nappal utána ír pkt? Itt nyilván látszik, hogy jailre játszik, mert mi nyilván nem fogunk tudni 3 napos logokat, 3 napos videókat visszanézni, mert ő neki most volt kedve megírni a pkt. A tekes egyébként végig elfordulva afkolt, tehát ebből a szempontból sem nevezhető NonRP-nek, ha a srác elmegy, és nem üt vissza akkor megússza, de eztr egyébként sem értem már nem azért. Ott vagyunk hárman, ő odajön kérdezgetni, aztán beszólsz neki, de ő viszaszól úgy hogy három ember áll fölötte, és ha ez nem lenne elég három emberrel elkezd verekedni is. Számomra az magába foglalja a 90 perces PG jailt. Viszont Pavel Antonov szankciója elhanyagolásra került. Zárójel valakinek nincs ideje egésznap fórumot nézni, hogy raktak e rá pkt, főleg úgy hogy semmit nem csináltam. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Játékos pk link. ◄
Megjegyzés:
► Válaszod ◄
.png)
.png)