Connor McCarthy Adminsegéd jelentkezése

• Thread starter Thread starter Szipuq
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 111
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Szipuq

Újonc
Dawn Game Helpdesk
LS
2025. 11. 01.
7
5
LS karakter
Connor McCarthy
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Erik-nek hívnak, 17 éves vagyok.
Account ID-d?
>9728
Hány játszott perccel rendelkezel?
>13.206 Percem van a lap megírása közben.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Ahogy fent is említettem Erik a nevem, 17 éves vagyok és sulizok.
Erdélyben élek jelenleg, illetve elektromechanika szakot tanulok, maga a szakmában nem látok jövőt magamnak, mivel más terveim vannak az életben.
Szabadidőmben a barátaimmal szoktam beszélgetni, szórakozni, de általában játaszani, informálódni szoktam.
Legfőbbképp az MTA-val azon belül a DawnMTA-val szoktam játszani, mivel nagyon megszerettem ezt a szervert a családias légkör és az egyedi dolgok miatt. MTA-n kívül van három olyan játék amivel rendszeresen szoktam játszani, az pedig az Euro Truck Simulator 2, az Assetto Corsa, illetve a Microsoft Flight Simulator 2020. Az ETS2, illetve az Assetto Corsa az miatt a kedvencem, mivel közel állok a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez és tudok valamilyen szinten gyakorolni rá, illetve az autók világa már kiskorom óta foglalkoztat. A Microsoft Flight Simulator 2020 engem kikapcsol, illetve érdekel a repülőgépek világa is. Ez egy olyan repülés szimulátor, amely szinte a legrealisztikusab, mint fizikai, mint grafikai szempontból is, illetve okoz egy kis fejtörést is egy gép előkészítése közben. Az informálódás járműveket jelent nálam, azon belül is az járműpiac kiismerése, illetve több autómárka technológiájának megismerése is egyaránt. Hobby-m a horgászat, amit már kiskorom óta űzök, illetve ami nagyon foglalkoztat az a szerelés. A szakmám kapcsolódik a szerelés köréhez, de nem tudom magam elképzelni egy ilyesmi kategóriájú munkahelyen 20 év múlva akár. Ahogyan fent is említettem nagyon érdekelnek a járművek, illetve szeretek utánnuk járni, egyaránt nézni, ahogy szerelik, vagy saját magam megjavítani is. Így, amennyiben saját autóm lesz, magam tudom a kisebb-nagyobb hibákat fixálni, kiküszöbölni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata a kisebb feladatok elvégzése (pl. kérdésekre válaszolások, segíteni, hogy egy hely hol található, akár egy tárgyat hol lehet megvenni, mi szükséges ahhoz a tárgyhoz. stb..), akár nem tiszta szituációk elmagyarázása, szerver szabályzat ismertetése (amennyiben szükséges), illetve kezdőknek való segítés.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó Adminsegéd véleményem szerint olyan, aki a lehető legtöbb dologban tud segíteni a játékosoknak, gyorsan válaszol, illetve értelmes, összefüggű, jól megfogalmazott válaszokat képes írni, így egy adott játékos jobban meg tudja érteni egy adott szituációban, hogy pontosan mit is kell cselekedjen, tennie a megoldáshoz.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni, mivel szeretek az embereken segíteni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért, mivel hatékonyan és gyorsan tudok dolgozni ebben a pozícióban és akár az összes időmet bele tudom fektetni, azért, hogy másoknak a játék élménye a lehető legjobb legyen.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Ez változó lehet az iskola miatt, de viszont általában napi 3-4 órát szoktam iskola időben fent lenni a szerveren vagy annál többet, mivel most szünet van, ezért 6-7 óráról is lehet szó.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Az első helyszín, amit egy kezdő játékosnak bemutatnék az Városháza. Azért a városháza az első hely, mivel ott kell a legfontosabb dolgokat kiváltani, ahhoz, hogy jól induljon az IC karaktere. A második helyen nálam autós iskola van, ahol a jogosítványt meg lehet szerezni és ennek segítségével a játékos legális módon tud vezetni, ami nagyon fontos. A harmadik hely számomra az Autókeresekdés, mivel ott tudja a játékos megvenni az első autóját amivel el tud indulni a szerveren való karrierjében.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>3 Pozitív tulajdonság: - Jó a kommunikációs készségem.
- Tudok csapatban dolgozni.
- Segítőkész vagyok.

3 Negatív tulajdonság: - Kissé feledékeny vagyok.
- Sokszor túl komplikálok dolgokat.
- Sok időt pazarlok játszásra.​

Cső! Keress fel privátban a továbbiakért.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.