Cohen Tymeo - Rey

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ryanpotn

Újonc
2025. 05. 15.
7
1
LS karakter
Cohen Tymeo
LV Karakter
Vittorio Catalano
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Cohen Tymeo
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A történet egy tegnapi késő esti ügy lenne. Az egyik haverommal (mivel még később még szóba fog jönni ezért nevezzük Jocónak) szerettünk volna bányászatba kezdeni. Megjelent egy Golf 7-es, ő volt Josh Emanuel, megelőzőtt minket én pedig nem hagytam magam és kissebb versenyzésbe kezdtünk, majd átment leszorítgatásokba. Elkezdett körözéssel fenyegetőzni én pedig elmentem fegyverért míg a barátom feltartotta, és mivel ugyanott voltak, egy pár méterrel arrébb így tudtam hova kell vissza menni, majd szépen elővettem a fegyverem, ráfogtam és kiraboltam. Elvettem tőle 4-es darab medált, illetve egy mesterkönyvet, amit jogos nem kellett volna de viszont bevallom nem sűrűn néztem át a szabályzat ezen részét, így nem tudtam hogy PP-snek számított a mesterkönyv, illetve eventesnek a medál. Megtörtént az RP, mentem volna el, de itt jött közbe Rey, a semmiből lefagyasztott, majd elmondta hogy nem vehetem el ezen itemeket, mivel azok PP-sek illetve eventesek. Josh Emanuel itt velem szembe (számomra) egy lekezelő stílusban elkezdett velem beszélni, ezt a logban lehet is majd látni. Belekötöttünk itt az RP menetébe is, de szinte fölöslegesen mert semmi jelentősége nem volt, majd Rey közölte velem hogy a szankcióm 3 hónap ban lesz, mivel az UCP előéletem elég súlyos (képben csatolom az UCP-m, 10 jailből 1 újra lett adva, illetve egy CK névváltás és ebben az évben volt 4 jailem a rejail-el együtt), persze én próbáltam kérdezni Rey-t hogy mégis mi számít súlyos UCP előéletnek, de ő erre azt felelte hogy "ha ránézek az UCP-dre, látom hogy amikor játszol baj van veled" (nem pontosan idéztem, de a logban látszik a pontos felelete), én ezt nem éreztem jogosnak, de egy hosszabb újabb fölösleges szóváltások közepette inkább elengedtem az egészet, mivel láttam hogy semmi értelme. Amit még elég unfair-nek éreztem, hogy én megkaptam a szankcióm (amit valójában továbbra sem gondolok jogosnak, mármint a bant, egy jail-el semmi bajom nem lett volna) de Josh aki az adminügy alatt felém egy elég lekezelő és bunkó stílust fordított, ő el lett engedve egy figyelmeztetéssel, mivel "enyhe" stílus volt. És leszeretném tisztázni mindenek előtt hogy az admin ügy végén, mikor a szankciómra vártam a feszültség enyhítése képp írtam be egy olyat hogy "sikerül? :D", de Josh egyból úgy gondolta hogy ezt támadásnak szántam, és egyből "lehurrogott" hogy mondjam úgy. Szeretném ha a bíráló admin végig követné a logot onnantól ahonnan elővettem a TEC-9-et, és oda mondtam hogy "Patt ki", illetve megszeretném kérdezni hogy ezzel majd nullázodik-e az az előéletem, illetve hogy mi számít súlyos előéletnek, hogy legyek tisztába vele. Előre is köszönöm!<3
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
UCP: A logból a lényeg: https://pastebin.com/2qyrewUg
A teljes logom: https://pastebin.com/eJXGsCjL (az idő román idő szerint fog menni, így lesz egy óra eltérés) ha bármi többre is szükség van szivesen csatolok bármit.
Megjegyzés:

Hozzátenném hogy én és Jocó sem vettük úgy észre hogy Josh megnyitotta volna a HOME-ot, hogy admin-t hívjon, és az ügyet elég egyoldalúnak is éreztük.[/CENTER]

Utoljára szerkesztve:
cső.

Kezdeném azzal, hogy nem hívott admint, pont arra flyoltam, és láttam, hogy mit ad át neked, és ott léptem közbe, mikor láttam, hogy mesterkönyv, és medál is volt közte.
Medált, és mesterkönyvet sem vehetsz el, ezt kifejtettem hogy miért. UCP-d nem szép, azért kaptál 3 hónapot. Alapjáraton ilyen itemek elrablása nem adminjailt, hanem kitiltást von maga után (ezt nem én találtam ki, nekünk van egy szabályzat, amit követnünk kell szankciók terén.)

Ha visszaadod, ha nem, elraboltad, és ha nem lettem volna ott, el is mentél volna vele. Azt is leírtam, hogy nem a rabolt játékosnak kell tudnia, hogy mit vehetsz el, hanem neked, ha rablásban veszel részt.

Joshnak volt egy kisebb stílusa, de nem éreztem olyan súlyosnak, hogy erre kötelességem szankciót adni, nem lépett még egy határt át. Az, hogy téged ezzel megsértett, nem tehetek róla, nyilván valóan neked is volt egy célod, hogy ha már te kapsz valamit, ő is kapjon, ezért írtad, hogy téged ez megsértett. Nem éreztem itt indokoltnak a szankciót, és nem az egyoldalúság miatt, ezt kifejtettem már, hogy miért.

UCP-re kitérve pedig 7db adminjailed van (ha a CK-t, és a semmis aj-t nem vesszük figyelembe.), ez lett volna a nyolcadik szankciód, és te is utaltál rá, hogy amikor nem játszottál, nem kaptál szankciót (nyilván, ha nem játszol, nem tudsz hibázni...) Ezzel is alátámasztva azt az érvem, hogy amikor épp játszol, elég sok probléma van veled, nem rég kaptál nonRP-re is adminjailt PK-ból, itt meghúztam egy határt, mi sem tudjuk a végtelenségig tűrni, hogy valaki összeszedje az összes típusú adminjailt. Ha valamit nem értesz, nyugodtan kérdezz, és válaszolok rá.

Minden kérdésemet feltettem a topicban, a bíráló admin válaszát várom, nem érzem lényegét annak hogy most itt is szóváltásokba kezdjünk ugyanazokról a dolgokról, amikről az admin ügy alatt is.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. A rablásról van előRP?

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: rey
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. A rablásról van előRP?
Nincs, mivel egyedül raboltam ki a barátom csak ott volt, és a szintje sem volt meg hozzá.

Az eventes, vagy prémium tárgyak rablása automatikusan kitiltással jár, nem jailt adunk rá. Ha jól értelmeztem az is a sérelmed, hogy a másik fél nem kapott szankciót, viszont az adminisztrátor figyelmeztette. Én sem láttam olyan durva stílust tőle, hogy ne legyen elég egy figyelmeztetés. Az UCP-d valóban nem a legszebb.

A panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.