- 2025. 05. 15.
- 7
- 1
- LS karakter
- Cohen Tymeo
- LV Karakter
- Vittorio Catalano
Panasztevő InGame neve:
► Cohen Tymeo ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Rey ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► A történet egy tegnapi késő esti ügy lenne. Az egyik haverommal (mivel még később még szóba fog jönni ezért nevezzük Jocónak) szerettünk volna bányászatba kezdeni. Megjelent egy Golf 7-es, ő volt Josh Emanuel, megelőzőtt minket én pedig nem hagytam magam és kissebb versenyzésbe kezdtünk, majd átment leszorítgatásokba. Elkezdett körözéssel fenyegetőzni én pedig elmentem fegyverért míg a barátom feltartotta, és mivel ugyanott voltak, egy pár méterrel arrébb így tudtam hova kell vissza menni, majd szépen elővettem a fegyverem, ráfogtam és kiraboltam. Elvettem tőle 4-es darab medált, illetve egy mesterkönyvet, amit jogos nem kellett volna de viszont bevallom nem sűrűn néztem át a szabályzat ezen részét, így nem tudtam hogy PP-snek számított a mesterkönyv, illetve eventesnek a medál. Megtörtént az RP, mentem volna el, de itt jött közbe Rey, a semmiből lefagyasztott, majd elmondta hogy nem vehetem el ezen itemeket, mivel azok PP-sek illetve eventesek. Josh Emanuel itt velem szembe (számomra) egy lekezelő stílusban elkezdett velem beszélni, ezt a logban lehet is majd látni. Belekötöttünk itt az RP menetébe is, de szinte fölöslegesen mert semmi jelentősége nem volt, majd Rey közölte velem hogy a szankcióm 3 hónap ban lesz, mivel az UCP előéletem elég súlyos (képben csatolom az UCP-m, 10 jailből 1 újra lett adva, illetve egy CK névváltás és ebben az évben volt 4 jailem a rejail-el együtt), persze én próbáltam kérdezni Rey-t hogy mégis mi számít súlyos UCP előéletnek, de ő erre azt felelte hogy "ha ránézek az UCP-dre, látom hogy amikor játszol baj van veled" (nem pontosan idéztem, de a logban látszik a pontos felelete), én ezt nem éreztem jogosnak, de egy hosszabb újabb fölösleges szóváltások közepette inkább elengedtem az egészet, mivel láttam hogy semmi értelme. Amit még elég unfair-nek éreztem, hogy én megkaptam a szankcióm (amit valójában továbbra sem gondolok jogosnak, mármint a bant, egy jail-el semmi bajom nem lett volna) de Josh aki az adminügy alatt felém egy elég lekezelő és bunkó stílust fordított, ő el lett engedve egy figyelmeztetéssel, mivel "enyhe" stílus volt. És leszeretném tisztázni mindenek előtt hogy az admin ügy végén, mikor a szankciómra vártam a feszültség enyhítése képp írtam be egy olyat hogy "sikerül?
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► UCP: A logból a lényeg: https://pastebin.com/2qyrewUg
A teljes logom: https://pastebin.com/eJXGsCjL (az idő román idő szerint fog menni, így lesz egy óra eltérés) ha bármi többre is szükség van szivesen csatolok bármit. ◄
Megjegyzés:
► Hozzátenném hogy én és Jocó sem vettük úgy észre hogy Josh megnyitotta volna a HOME-ot, hogy admin-t hívjon, és az ügyet elég egyoldalúnak is éreztük.◄[/CENTER]
Utoljára szerkesztve:
.png)